ب من گفت تا کیسه ابت پاره شد بیا برا زایمان اگه نشد چی هخخخ چیکار کنم بشه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
سلامدوست عزیز....منظورش اینبوده اگه پاره شد اگه...
خب اگهنشد موقع اش بشه دردت میگیره...مثل درد پریودی ولی کم کم شدت میگیره....ان شاءالله به سلامتی زایمانکنی....برای راحتی زایمان سوره انشقاق رو بعد هر نمازت بخون...
دردای زایمان تابلوئه هر پنج دقیقه میگیره و ول میکنه.دکتر گفته چون ممکنه توی ۳۸ هفته هم بچه به دنیا بیاد ممکن هم هست چهل هفته کامل بشه و دنیا نیاد.اگه چهل هفته کامل شد و هنوز درد نداشتی باید بری سزارین کنی
در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اگه نشد بهت آمپول فشار میزنن و خودشون پارش میکنن من که الکی رفتم گفتم خیس شدم کلی اب ازم ریخته سریع بستریم کردن بهم امپول فشار زدن بعداز یکی دوساعت اومد دوباره معاینه کنه ترکید کیسه ابم دکتره بهم گفت کیسه ابت که سالم بود الکی گفتی 😁
اگه نشد بهت آمپول فشار میزنن و خودشون پارش میکنن من که الکی رفتم گفتم خیس شدم کلی اب ازم ریخته سریع ...
من سزارینم گلم ولی دکترم میگه من تا کیسش پاره نشه سز نمیکنم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
هیچیدیگباید منتظربشی دردت بگیره وای دوماه پیشمن جای شمابودمخیلیسخته انتظار.ماه اخر آدم همشمنت ...
من سزارینم دردم ک نمیگیره
سلام صبا جون چطوری رادینت هنو بدنیا نیومده واست دعا کردم از دست این خانواده رواعصاب راحت بشی حداقل دخالتاشون کم شه گلم میدونم تو شرایط خوبی نیستی ولی سعی کن شوهرتو بازبون چربو نرم رام کنی نه با زبون تند راستی موقع زایمانت منم دعا کن
خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️