2777
2789
عنوان

پول قرض دادن

110 بازدید | 10 پست

شمام مثل کنیم وقتی شوهرتون پول به کسی مثلا باباش قرض میده ناراحت میشین یا من خیلی بدم؟😭

بخدا شوهرم دو ماهه ماموریته منم زندگیم رو هوا یکسره خونه مامانم خونه خودم برو بیا خسته شدم ولی گفتم یکم حق ماموریت میخوره میتونیم پس انداز کنیم.حالا امروز هرچی بهش داده بودن برداشت داد به باباش چون لازم داشت بخدا انقد ناراحتم قلبم داره مچاله میشه تا یه ذره جمع میکنیم اینطوری می‌کنه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن لهش کن واقعا متنفرم از مردای اینجوری به فکر همه هستن به جز زن و بچشون. نمیدونم چرا زن گرفتن اص ...

نه انصافا برا من کم نمیزاره ولی من میگم بالاخره آدم باید پس انداز داشته باشه.ما تا همین دو ماه پیش هیچی پس انداز نداشتیم تا اینکه شوهرم رفت مأموریت یکم تونستیم بزاریم کنار اونم که رفت رو هوا.اخ چقدر حرصم گرفت

بزن لهش کن واقعا متنفرم از مردای اینجوری به فکر همه هستن به جز زن و بچشون. نمیدونم چرا زن گرفتن اص ...

حالا کلا کارت شوهرم دست منه نمی‌دونم کار درستیه بهش پس بدم بگم نمی‌خوام دست من باشه اخه این کارارو می‌کنه من بیشتر اعصابم خورد میشه نمیتونمم که بگم نه بهت پول نمی‌دم اخه

یواش تر گازش گرفتی کجا میری خواهر

نه افراط نه تفریط تعادل باید برقرار بشه 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
حالا کلا کارت شوهرم دست منه نمی‌دونم کار درستیه بهش پس بدم بگم نمی‌خوام دست من باشه اخه این کارارو م ...

نمیدونم عزیزم

نمیشه زندگی ها رو مقایسه کرد

همسر خودم هر پول و پس اندازی داشته باشه میده به من یا طلا و سکه میخره. بقیه هم بخوان میگه ندارم. رودرواسی نداره 

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی