2777
2789
عنوان

آدم اینقد بخیل😐

881 بازدید | 41 پست

دیشب خواهرشوهرم اومده میگه میخاییم صبح بریم مشهد  یک ساعت با مشد فاصله داریم ولی چون فعلا ماشین نداریم شوهرمم منتظر همچین وقتاییه ک با خانوادش بریم شوهرمم گفت خوبه (منم قبلا بش گفتم بریم گفت میریم چندماهه منتظرم)شوهرم گفت مام میاییم ک خواهرشوهرم گفت بمن ربطی نداره من چیزی نمیگم و رفت ...صبح بیدارشدم منتظر ک خبربدن اماده شم شوهرم درازکشیده بود گفتم صدای ماشین میاد اگه دارن اماده میشن منم بشم..ک یکم بعد دیدم همشون اماده شده اومدن دم در خونمون ساکشونو میدن (ساکی ک اگه بخان برن جایی میدن دست ما یاما میدیم دست اونا یا وقتی بریم باخودمون میبریمش توخونه نمیزاریم ساک طلاهاست) من باتعجب نگاه کردم شوهرم اومده میگه کجا؟مادرشوهرم میگه یجایی خبرنداشت خواهرشوهرم گفته مشهد...هی گفت کجا هی گفت یجایی توچیکارداری..خواهرشوهرمم حرفی نزد و رفتن..خیلی ناراحت شدم ازوقتی باردارشدم میخاستم برم امام رضا واس بچم دعاکنم و ... جاتون تنگ میشد مگه😒 شوهرمم بدش میاد ک منت کسیو بکشه چیزی نگف..

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

عزیزم خب دوست نداشتن ببرنتون ناراحت نباش ایشالله جور میشه خودتون میرید

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خب دوست نداشتن ببرنتون ناراحت نباش ایشالله جور میشه خودتون میرید

ماشین خالی داره میره منم تاحالا بشون بدی نکردم چی میشد میرفتیم من هیچ پسرشم دلش نخاس ببره ینی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
خوب با ماشینای بیرون‌برید...بی منت وراحت

شوهرم پول واس این چیزانمیده 

طلاهاشون بزن به جیب 😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شاید دارن دکتری چیزی نمیخوان شما بدونین

ن شوهرم همه چیو درجریانه جلومن عدامیریزن مامانش همه چیو به شوهرم میگه ولی جلومن میپیچونه انگارمن کیم تاحالا دهن لقی کردم😒