2821
2789
عنوان

شکاکی من ؟؟

220 بازدید | 13 پست

ساعت چهار بیدار شد تا چهارو چهل و پنج دقیقه داشت به خودش میرسید بعدشم لباس پوشید اولش گفت الان میخوام برم مأموریت بعدشم میخوام برم اداره حالا من میدونم فقط این کارو داره که بره وسایلو بده به اون دوست کچله زن بازش بعدش کجا میخواد بره ؟؟؟! وقتی بهش میگم میگه تازگیا حساس شدیا🤦🏻‍♀️ بعدم با شلوار اسلج و تیشرت میره میگم مگه نمیگفتی کارت طول میکشع بعدش میری اداره میگه نه کی گفت رفت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واچون تیشرت میپوشه مشکوکه😒به کجاداریم میریم ماخانوما😥

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
دقیقا  الانم امد

ازکجااومد

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
واچون تیشرت میپوشه مشکوکه😒به کجاداریم میریم ماخانوما😥

نه عزیزم چهار صبح رفته به موهاش رسیده ادکلن زده چهل و پنج دقیقه با خودش کار کرد بعد اول میگفت که میره از اون سمت میره اداره ولی وقتی دید من دارم بهش متلک 😼😹میندازم گفت نه کاری نداشتم..... اینو منظورمه

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گروه لاغری

hani137999 | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792