هوادار مدیر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 1202 عنوان مثبت هجده و-18 | مشاهده متن کامل بحث + 127107 بازدید | 172 پست هرکی دوس داره بیاد جوک بگیم بخندیم ،امشب تاپیک غمگين زیادبود 1398/05/12 | 03:06 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسیماaaaa عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 501 بدترین سوتیم که بخاطر راهی بیمارستان شدم دیروز رفتم یه پیام +18به شوهرم بدم اشتباهی فرستادم برا بابام یعنی روم نمیشه تلفنی هم باهاش حرف بزنم 😭😭😭😭
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8034 خب رابطه و حموم چ ربطی ب گوزیدن داره؟؟ باز دستشویی ی چیزی نمیتونم درک کنم اونقد راحت باشی با طرف بعد سر گوز خجالت بکشی😂 لایک نکنید🙂↔️
rapanzell عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 10691 خب رابطه و حموم چ ربطی ب گوزیدن داره؟؟ باز دستشویی ی چیزی خخخخ دقیقا.
دخترخوشگل عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 509 وای خداااا من تا حالا مسیر زندگید داشتم اشتباه میرفتممم ینی باید جلوش میگوزیدمو اینکارو نکردم؟؟؟؟ و ... وای خدا نکشتت😂😂😂😂
رزصورتی۶۷ عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 3986 دختره نوشته نزديك ترين راه واسه فهميدن زن گوش دادن به حرفشهانگار راه مردا فرق ميكنه ما ميگوزيم همو ميفهميم🤣
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8034 وای خداااا من تا حالا مسیر زندگید داشتم اشتباه میرفتممم ینی باید جلوش میگوزیدمو اینکارو نکردم؟؟؟؟ و ... 😂😂😂😂😂 لایک نکنید🙂↔️
goolbanu عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 3802 وای الهی غصه نخور عزیزم نا امید نشو اینجا؟ نه کاش اینجا میگفتن ، ولی یه کسی دلمو شکوند که اصلا توقع نداشتم 😢 برای خودم متاسفم 😔 اینقد گریه کردم بیچاره شوهرم فک کرد چی شده حالا
هوادار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 1202 گفتم که چند ماه در حال اقدام به بارداری هستم ولی باردار نمیشم ، امشب یه نفر برگشت بهم گفت فلانی بچش ... ایشالا ی بی نی خوشگل نصیبت میشه
گل_نرگس_ عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1580 رفته بودم داروخانه یه خانومه داشت کرم موبر میگرفت پرسید حالا واقعن خوبه؟فروشنده هه گفت اختیار دارین خانوم به خرس بزنین آهو میشه 😂😂😊🍃🍂 @KhaFaNesTaN
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 اینو 😂😂😂😐😐😐😐 در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
rapanzell عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 10691 نمیتونم درک کنم اونقد راحت باشی با طرف بعد سر گوز خجالت بکشی😂 اصن زشته جلو شوهر یا هر کسه دیگه ای بگوزی.ابهتت از بین میرع.نگوز عزیزوم نگوز.در دسشویی رم ببند
هوادار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 1202 نمیتونم درک کنم اونقد راحت باشی با طرف بعد سر گوز خجالت بکشی😂 من خجالت نمیکشم ولی اگ بگوزم جلوش ناراحت میشه 😂😂😂
فاااااااائزه عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1927 وای خدا نکشتت😂😂😂😂 😂😂دیگ منقلب شدم😁 میشه برای روح پدرعزیزم یه صلوات بفرستین؟🥺