2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی میگن تحقیر میکنن؟ چرا باید بی تفاوت باشی؟

اونا پولدارن همیشه مسافرت و بهترین کادو شوهر من نداره واقعا مستاجری کلی خرج الان اوضاع کارشن بد شده نمیتونه اکرم بتونه کم نمیزاره پلی جاری‌ام جلو شوهرم میگه چقد دوست داره تورو بعد ک میره شوهرم میگه هیچ‌مسافرتی تا حالا نرفتید کادو و تولدم ک ندارید زندگی نمیکنید ک بعد ب شوهرم میگم اینارو میگه میگه تو دروغ میگی اون همش از من تعریف میکنه میگم جلوت اونجوریه باور نمیکنه و اعصابم ب هم میریزه

مطمئن باش  همه چیش کامل نیست از یه چیزی میسوزه که طعنه میزنه

یا ازش خوشگلتری

یا شوهرت خوش تیپ تر از شوهرشه

یا رابطه تون با شوهرت بهتر از رابطه اونو و شوهرشه

خلاصه یه چیزی هست که جلز ولزشو در آورده

مطمئن باش  همه چیش کامل نیست از یه چیزی میسوزه که طعنه میزنه یا ازش خوشگلتری یا شوهرت خوش تیپ ...

اون حسودی ب مننیمکنه فقط می‌خواد خودشو بالا ببره منو کوچیک میکنه 

یه بار جواب بده و تمومش کن شهامت داشته باش

آخه جوابی ندارم ما واقعا مسافرت نرفتیم تاحالا راست میگن ولی اینا واسم مهم نیست من دوس دارم یه راهی باشه حرفاشون روم تاثیر نذاره‌ انگار ن انگار بشه واسم 

حرفاشون از خریداشون از اینک میگن باز سر سال بدبخت میشید نه پول دارید نه خونه اینا منو اذیت میکنه دوس دارم بشه اینارو نشنوم‌