ghaziiiiiii مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 عنوان بيايد يه لحظه😫 | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 21 پست بچه ها دوروزه دست سمت چپم حركت كه ميدم درد ميكنه يه هفته پيشم نوار قلب دادم مشكلى نداشتم ولى الان دوروزه دست سمت چپم حركت ميدم درد ميكنه كسى تجربه اى داره؟بخاطر چى ميتونه باشه؟ 1398/05/11 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 إ چه خوبه حرفاتون والا اينترنت فقط ميزنه حمله قلبى سكته ميده ادمو بدتر😭دقيقا هم اعصابم هس هم زير كو ... فداتشم اره اول یه دوش اب گرم برو بعد از حموم شربت گل گاو زبون و زعفرون بخور واسه اعصاب خوبه در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 فداتشم اره اول یه دوش اب گرم برو بعد از حموم شربت گل گاو زبون و زعفرون بخور واسه اعصاب خوبه مرسى عشق من❤️❤️❤️
بانوی،احساس عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1507 مرسى عشق من❤️❤️❤️ خواهش ابجیبهتر باشی گلم😘 در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ، زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
جیگووول عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1636 پس برا منم يا گرفتگى عضله س يا از همون اعصاب و استرسه آره عزیزم اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
ghaziiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 847 ازاسترسه منم مثل تو میشم واى من همش فكر كردم از قلبمه الان خيالم راحت شد مرسى عزيزم❤️
دخی_تنهایی عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2496 واى من همش فكر كردم از قلبمه الان خيالم راحت شد مرسى عزيزم❤️ نه عزیزم ناراحت نباش فقط بی خیال باش همین وگرنه خودتو نابود میکنی استرس بده خیلی ....