2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 34 پست
چ سطح فکری پایینی دارن خانوادت  یعنی الان تو تو عقد جدا بشی باید ژن ی پیرمرد بشی یا داراست بای ...

خانوادمم تحصیل کردن ولی میگن 80 درصد جامعه با این موضوع مشکل دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هم موقعیتش خوبه هم حقوق و خونه و شغل

نه چیزی بیشتری از این که دل خانواده رو ببره 

مثلا جراح باشه تو لس آنجلش مطب داشته باشه 

چون خانوادت همش به فکر این هستن که بگن دختر ما به کی شوهر کرد 

جدا برو از مامانت بپرس بگو اگر جراحی که سرمایه ش تو امریکاست با همچین موقعیتی بیاد خواستگاری جواب رد میدیم بهش؟ اگر گفتن آره پس واقعا ماجرا مرد مطلقه نبودنه وگرنه بخاطر حرف در و همسایه و فامیله که باعث شده سنگ اندازی بکنن

رفیق گرمابه و گلستان   

تو دختری اون تجربه هایی داشته که تو نداشتی مثل عشق، رابطه ، دادگاه، طلاق، درگیری و ...

عزیزم تا ابد اون زن تو زندگیشه... همیشه نگران باید باشی

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
این سطح فکر پایین خانوادته که هرکی با ی ادم متعلقه ازدواج کنه حتما ی مشکلی داشته 

مطلقه

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

به شخص قبلی صحبت کن ببین دلیل جداییش چی بوده از خود اقا هم بپرس ببین دلیلش چی بود با عقل بری جلو موفق میشی جتما

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
تحصیل کرده و موقعیت خوب و خونه و شغل خوب و با کلاس داره  

اگه اینطور که میگی باشه ، از نظر من ایرادی نداره ، ضمن اینکه اون پسر هم اگه رابطه با نامزدش نداشته باشه ، اسم نامزدش از شناسنامه پاک میشه . بعد شما به فامیلاتون  نگین ، کی میخواد بفهمه ، اون آقا قبلا نامزد داشته ؟؟؟

اما اونچیزی که مهمه مطمئن شو علت طلاقش چی بوده ، هر دعوایی 2 طرف داره ، اون خانم هم حرفهایی برای گفتن داره . با مشاور هم صحبت کن 

و در آخر خانواده ات راضی نباشه ، زندگیت و زهر میکنن 

رضایت خانواده ها خیلی مهمه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

خوب تحقیق کن . 

از اون آقا بخواه که بیاد و با خانوادت صحبت کنه و ازشون بخواد که مدتی تحت نظر خانواده ها باهم رفت و آمد داشته باشید و همدیگه رو بیشتر بشناسید .

به پدرت بگو تو این مدت اگه ایرادی از این آقا و خانوادش دیدید من به نظرتون احترام میذارم و جواب منفی میدم

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

عزیزم چه دلیلی داره شما جار بزنید و به همه بگید ایشون سابقه عقد ناموفق داشته

عقد ناموفق رو نیازی نیست عمه و عمو و خاله و پدر جد شوهر عمتونم بدونه!!!!!

خیلی محترمانه با خانوادت حرف بزن

و این مساله رو فقط پدر و مادرت بدونن

حتا به خواهر و برادر و شوهرخواهر و زن داداش هم نگووووو

به پدر محترمتون بفرمایید اگر ایشون این مشکل رو نداشت اجازه ازدواج بمن میدادید؟!

اگر فقط این مشکلشون هست سعی کنید راضی بشن

ولی ی نکته رو بهتون بگم، در مورد افرادی که طلاق میگیرن، یکمی حساسیت داشته باشید و اگر صلاح میدونید حتما با خانوم قبلی حرف بزنید

اکثر افراد بعد جدایی میگن شوهرمون خیانت کرد یا معتاد بود و دست بزن داشت و ... آقایونم که میگن ما رو مجبور کردن سریع عقد کنیم و من شناختم کافی نبود و ...

دقت کنید دلایلشون واقعی باشه

به شناخت کافی برسید 

بدون رضایت پدر و مادر ازدواج نکنید

جاي خواهر خودم بودي از يك مورد اعتماد و مخصوصا ريش سفيد و بزرگتر استفاده ميكردم. اول ازش ميخواستم در مورد اقا تحقيق كنه. گلم همه ما جاي تو براي امتخاب همسر بوديم ادما خيلي خيلي تحت احساسات رفتار ميكنن. پس ازت ميخوام از يه نفر ديگه كه ادم خوب و مورد اعتمادي هست كمك بگيري. ببين منظورم سن بالا هستااا كسي كه سرد و گرم چشيدس نه دوستت

بعد از تحقيق قطعا خود اون ريش سفيد مياد جلو موضوعو حل كنه