2777
2789
عنوان

ناراحتی

60 بازدید | 14 پست

سه روز پیش با وجود قهر با زن برادرم رفتم بیمارستان برای بچه دار شدنش و بوسش کردم و تبریک گفتم بعد اینکه من از بیمارستان رفتم

کلی به از من پیش مامانم بد گفته  گله و شکایت  خیلی و مامانم رو ناراحت کرده

برای قهر هم مقصر هردومون بودیم

هر چی میخوام کوتاه بیام انگار دوست داره قضیه کش دار کنه

حالا برای جشن برم خونشون یا نه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو. زن تازه زایمان کرده همه چیز رو به دل میگیره. من بودم تو این شرایط گذشت میکردم. شما بزرگی کن، مطمئن باش هرچی گلگی کنه توو این شرایط رفتار خوب شما یادش میمونه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
برو. زن تازه زایمان کرده همه چیز رو به دل میگیره. من بودم تو این شرایط گذشت میکردم. شما بزرگی کن، مط ...

قبلش هم که زایمان نکرده بود همینطوری بود ولی هر چی گدشت میکنم نتیجه عکس میده

قبلش هم که زایمان نکرده بود همینطوری بود

در هر صورت تولد بچه برادر شماست. من بودم به خاطر اون بچه هم که شده میرفتم، با عزت و احترام کادو رو میدادم و میومدم. تصمیم با خودتونه.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بله عزیزم چطور؟

آخه میگم اگه ازدواج کردی خودت خانواده ای جدایی ببین اگه به بقیه تماس گرفته و دعوت کرده و به شما تماس نگرفته پس نرو ولی اگه به هیچکدوم تماس نگرفته و همون اطلاع قبلی بوده که بهتون داده که فلان روز جشنه پس برو 

2790
2778
2791
2779
2792