nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 عنوان کرم کارامل 90 بازدید | 4 پست خانومای باسلیقه اونایی که چندین بار کرم کارامل اماده کردن طرزتهیه شومیشه بگین؟؟؟ گوگل صدتاروش متفاوت گفته اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏 1398/05/11 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلللل عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 1225 پودرشو بگیر با شیر قاطی کن 😂کامل بخوای خودت درست کنی خیلی دردسر داره بعدم بوی تخم مرغ خیلی ب سختی میره
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 پودرشو بگیر با شیر قاطی کن 😂کامل بخوای خودت درست کنی خیلی دردسر داره بعدم بوی تخم مرغ خیلی ب سختی م ... ممنان 😆😆😆خوشم میاد مث خودم تنبلی😆 آماده شوالان درست کردم گذاشتم یخچال بگیره اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏
سوگلللل عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 1225 ممنان 😆😆😆خوشم میاد مث خودم تنبلی😆 آماده شوالان درست کردم گذاشتم یخچال بگیره & ... نه بابا اتفاقا من گاهی ژله و دسر و دیزاین یخچال عروس و...هم انجام میدم ولی کارامل واقعا سخته خونگیش ب زحمتش نمیارزه
nameho مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2326 نه بابا اتفاقا من گاهی ژله و دسر و دیزاین یخچال عروس و...هم انجام میدم ولی کارامل واقعا سخته خونگیش ... دسرآسون وخوشمزه بلدی بهم یادبدی؟؟؟من یه دونه بلدم اسمشونمیدونم ۴قاشق نشاسته ۱۰قاشق شکریه کیلوشیرنوک قاشق وانیلهممیزنم بعدروگاز قوام میارم میریزم توظرف یه چیزی شبیه پودینگ میشه اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین زد دهن بعضیارو سرویس کرد یاحداقل تیکه تیکه شون کرد 😈 مسئولین رسیدگی کنن لطفا... این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟ اه مرسی😏