2821
2789
عنوان

سقط جنین.

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 47 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3064473/خاطرات-یک-جنی�% استاتر اینو حتما بخون 

همه اینارو میدونم .

ولی چون قرص سقط ودمنوش استفاده کردم نمیخوام بچه ناقص بدنیا بیاد ک عذاب بکشه

استارتر من دقیقا شرایط تو را داشتم و میفهمم چی میگی. به عنوان یه دوست باتجربه ازت میخوام سقطش نکنی. اول با خودت کنار بیا که نگهش داری. میفهمم که از طرف اطرافیانت تحت فشاری واسه افتادنش ورزش و کارای بی ضرر بکن ولی دارو و آمپول نه. این بچه ننیفته ولی زبونت شوهرت بسته میشه. برو پزشک زنان خودشون شوهرتو جواب می کنن. من واقعا ضررشو دیدم و ازت می خوام به خواست خدا احترام بزاری میدونم سختته ولی مطمئن باش حالا که داده خودش کمکت میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه اینارو میدونم . ولی چون قرص سقط ودمنوش استفاده کردم نمیخوام بچه ناقص بدنیا بیاد ک عذاب بکشه

خواهرم آمپول رد بیوفته نیوفتاد بچشون سالمه چرا فکر میکنی ناقصه 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
همه اینارو میدونم . ولی چون قرص سقط ودمنوش استفاده کردم نمیخوام بچه ناقص بدنیا بیاد ک عذاب بکشه

به نظرم چون میخوای بندازی بچه رو داری بهونه تراشی میکنی، وگرنه یه سونو نشون میده بچه ناقصه یا سالم تازه امونوسنتزو.... هست 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
به نظرم چون میخوای بندازی بچه رو داری بهونه تراشی میکنی، وگرنه یه سونو نشون میده بچه ناقصه یا سالم ت ...

نه اصلا...

الان دلم میخواد نهگش دارم .

ولی حالا همسرم مخالفه...

چون اولش میخواست بمونه گفت به نظر تو احترام میذارم و قبول میکنم ک بیفته.

ولی الان میگه نه...چون من از اول میگفتم نگه دار گوش نکردی بعدشم الان دارو خوردی.

نه اصلا... الان دلم میخواد نهگش دارم . ولی حالا همسرم مخالفه... چون اولش میخواست بمونه گفت به نظر ...

برو دکتر اگه میخوای نگهش داری واقعا، دکتر سونو کنه میفهمه بچه اوضاعش چجوریه اگه خدا بخواد بچه بمونه میمونه هرچی که دارم بخوری نمیوفته خواهرم آمپول ای خیلی قوی زد که میگفتن حتما میندازه بچه رو ولی نینداخت و بچشم آخر سالم بدنیا اومد 

الان اومدم احوالت رو بپرسم

دیدم تاپیک سقط زدی

اون همه ملت اومدن گفتن سقط نکن

راضی شده بودی

اخرش سقطش کرد😭

خدا خودش کمکت کنه و از سر تقصیرت بگذره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

الی بیا ببینم خوبی تو راهی ات چی شد انداختیش یا حالش خوبه

حدودا دو هفته است ک لکه بینی داشتم.

رفتم سونو گفت فعلا۴ هفتمه .

تا اینکه دو روزه خونریزی دارم.حالا نمیدونم افتاد یانه.

باید برم سونو.

دوست ندارم بچه م حسرت بکشه.

حسرت لباس وغذا وچیزای دیگه.

چون خودم چیزایی ک دوست داشتمو نداشتم...وحسرت میخوردم.

برا همین خیلی نگران بودم.

تااینکه خونریزی افتادم.

حدودا دو هفته است ک لکه بینی داشتم. رفتم سونو گفت فعلا۴ هفتمه . تا اینکه دو روزه خونریزی دارم.حالا ...

ان شالله هرچی خیره

اگه روزی اش تو این دنیا باشه میمونه

اگه نباشه دیگه نیس

ولی اگه زنده بود نگهش دار

با قسمت خدا نجنگ

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

سلام چی شد سقط شد؟؟ منم خواهرم یازده تا قرص خورد نیوفتاد الآنم بچش یه سالشه جونش بهش وابسته انقده د ...

با۱۷تا قرص افتاد بلاخره.

اگه قرص نمیخوردم نگه میداشتم .

ولی بعد قرص ریسگ بزرگی بود...

باشه هر طور خودت میدونی اما بچت هنوزم سالمه هیچکار نشده بری دکتر میتونی نگهش داری دیدم این موردو که ...

خیلی آدم بیشعورونفهمی هسی ک این بدبختوبااون شرایط روحی دچارعذاب وجدان میکنی گمشوبروحوزه علمیه نام نیابااین اعتقادات مضخرفت عقب افتاده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792