2821
2789
عنوان

سقط جنین.

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 47 پست
بچ م ۸ ماهشه. شهر دیگه م دور از خانواده  کلی قسط داریم

خوب باشه

دوتا پشت سرهم باهم بزرگ میشن

خدا کمکت میکنه خدا روزی رسونه این کارو نکن بزار باشه بچت بخدا ضربشو میخوری گناه داره

با بی بی چک دوبار استفاده کردم مثبت بود ۶ روز ه از وقت پریودم میگذره

شما ۵ هفته ای دوست عزیز.

اگر میتونی اینکارو نکن برکت از زندگیت میره.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون دنیا باید جواب پس بدید

خب اگ ناخاسته بیارم خودم دوسندارم بندازم ولی واقعافکربزرگ کردم سختیاش تواین زمونه میفتم میگم بندازم بهتره میکن تازمانیئک روحش نیمدهئسقط گناه نداره روح دمیه شهدگناه داره

خوب باشه دوتا پشت سرهم باهم بزرگ میشن خدا کمکت میکنه خدا روزی رسونه این کارو نکن بزار باشه بچت بخد ...

اخه دیگه چون قرص اینا استفاده کردم همسرم میگه ناقص میشه باید سقط کنی.

شما ۵ هفته ای دوست عزیز. اگر میتونی اینکارو نکن برکت از زندگیت میره.

از زمان پریود  تا۱۶ م روز رابطه نداشتم.

۱۶م روز پریودم رابطه داشتم ک میشه۳یا۴هفته

از زمان پریود  تا۱۶ م روز رابطه نداشتم. ۱۶م روز پریودم رابطه داشتم ک میشه۳یا۴هفته

از اولین روز اخرین پری حساب میشه.

نکن این کارو دختر خوب

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
نه بخدا ناقص نمیشه هیچکار نمیشه اگه تاالان نیوفتاده بزار باشه برو دکتر نندازش گناهه بخدا

دیگه همسرم قانع نمیشه.

از دیروز کلی دارم طناب میرم.کلی دمنوش خوردم نیفتاد.

همسرم میگه حالا باید بندازی .

بچه طوریش میشه نمیخوام عذاب بکشه یا ناقص بشه.

دیگه خودمم میترسم.

همش میگم خدا حکمتتو شکر اینو میدادی به اونایی ک ندارن

متاسفانه با این کارا سقط نمیشه منم همین کارارو کرده بودم ۱۱تا قرص خوردم. ای کاش میتونستی نگهش داری و ...

اره متاسفانه دیگه قرص خوردم نمیشه کاریش کرد.

ساکشن چیه؟؟

دیگه همسرم قانع نمیشه. از دیروز کلی دارم طناب میرم.کلی دمنوش خوردم نیفتاد. همسرم میگه حالا باید بن ...

باشه هر طور خودت میدونی اما بچت هنوزم سالمه هیچکار نشده بری دکتر میتونی نگهش داری

دیدم این موردو که میگم بهت

ولی بدون خدا برکت و ازت میگیره   ضربه میخوری

گناه کبیره میکنی

خب اگ ناخاسته بیارم خودم دوسندارم بندازم ولی واقعافکربزرگ کردم سختیاش تواین زمونه میفتم میگم بندازم ...

نخیر دروغ گفتن بهت از روز اولم اگه بکشی بچه رو سقطه و گناه کبیره باور نداری زنگ بزن 096400بپرس 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3064473/خاطرات-یک-جنی�%استاتر اینو حتما بخون 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز