2777
2789
عنوان

لوازم برقی خونه

834 بازدید | 19 پست

بچه ها میشه بهترین لوازم برقی هایی که دارین مثل اتو و آبمیوه گیری و همزن و بقیه چیزا رو بگین میخام بخرم 

اونا که راضی بودین از مارکش و قدرت موتورش و ظاهرش هم مهمه برام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتو فیلیپس

همزن ، مخلوط کن، خرد کن اسیاب برقی، ۱۲۳، ابمیوه گیر دلمونتی دارم

سرخ کن ، پلوپز چند کاره فلر

چایساز و اسپرسوساز ویداس

پنکه هم دلمونتی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چای ساز ماکرو  گوش کوبه براون با اون شیر موز درست می کنم خیلی عالیه  من بقیش رو کار ندادم پلوپز رو مامانم اینا اومدنی توش کته می زارن ابمیوه گیری یه بار توش اب هیج گرفتم بعد شوهرم گفت دیگه نمی خواد بیرون بخوریم از این کار و خرجش کمتره چرخگوشتم بیرون گوشت رو چرخ می کنه می خره منم فقط پیاز رو اضافه می کنم یه ادویه خورد کنه برای لیمو عمانی یه دونه هم گوشت کوب ماننده واسه کوفته که تا حالا کار ندادم

اتو فیلیپس

چندکاره آبمیوه و آسیاب و ... پاناسونیک

همزن کنوود

لباسشویی و ظرفشویی من دوو گرفتم راضیم قیمتش هم  از بوش که جدیدا همه معلوم نیست چرا بهش گیر دادن مناسب تره

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

ما ماشین ظرفشویی وستل ترکیه خیلی خوبه جاروم بست خیلی خوبه ماله مامانم سامسونگ کنترل رو دسته اونم خوبه اون گرونه اتو تفال عالیه برای مامانم ماکرو ال جی ولی به نظرم فر خوبه که کیک و شیرینی خوب میشه توش  جارو شارژی هم تونستی بخر خلاصه و مفیده