2821
2789
عنوان

بچه بریچ

160 بازدید | 14 پست

سلام  عزیزان من هفته ۳۹ هستم  بچم بریچه

به نظرتون سزارینم میکنن؟؟؟اخه من کرمانشاهی ام  اینجا سزاربن ممنوعه مگه بریچ باشه و..

ولی میگن نگهت میدارن درد میکشی اگه پیشرفت نکنه سزارین میشی       کسی میدونه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

وا چه دردی مگه نمیگن بریچ اصلا نمی‌ذارن به درد بکشه که چون خطرناکه همون اگه تغییر نکنه تا هفته دیگه میبرمت سزارین 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم دخترمنم بریچ بود پیاده روی کردم درست شد طبیعی زایمانش کردم البته تو هفته41بدنیا امد.اگ مشکلی نداری پیاده روی کن خوب میشه و انشالا براحتی زایمان میکنی سزارین رو دوس ندارم 

منم بچم بریچ بود خوشحال بودم که سزارینم میکنن هفته اخر بچم چرخید طبیعی زایمان کردم😐

جانی و دلی❤                                                         ای دل و جانم،همه تو...!😍   R:F

برودکترووقت بگیربراسزارین،خواهرشوهرم بچه اشبریچ بودهمین کارروکرد...هربیمارستانی میخوای بری پیشدکترهمون بیمارستان مطبش برو

سیمامامان امیرعلی وهلیامامان دایان بهم درخواست دوستی بدید...کاربرقبلیم بهار

سلام عزیزم

منم کرمانشاه زایمان میخوام بکنم

بچمم بریچ بوده تا الان.

احتمالا دکترم ۳۷ یا ۳۸ هفته سونو مینویسه و چند روز بعد سزارین میکنه.

چیکار کردی تو آخرش ؟ دکترت کیه؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من رفتم سونو  سفالیک شده

ان شالله میرم حضرت معصومه. شما چی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
من رفتم سونو  سفالیک شده ان شالله میرم حضرت معصومه. شما چی

من بین حضرت معصومه و امام رضا گیر کردم...آخه امام رضا هم خیلی پیشرفت کرده عالی شده.اتاق خصوصی رایگان میدن ...دکتر خودم حضرت معصومه میاد ..

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

البته سونو دارم دو هفته بعد که ببینم بریچ مونده یا سفالیک شده

البته سونو دارم دو هفته بعد که ببینم بریچ مونده یا سفالیک شده

به نظرم برو حضرت معصومه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792