2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

65 بازدید | 10 پست

ولب بعید میدونم شوهرم یادش باشه..همه میگن بهش بگو تا برات کادو بخره ولی من اینجوری دوست ندارم ..ب زور هزش کادو بخوام ک نمیچسبه باید یهویی باشه و سورپرایز...دلم گرفته هر سال موقع تولدم افسردگی میگیرم..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیخیال این مردا ولشون کنی ازخداشونه خودشونو بزنن ب کوچه علیچپ..شوهر منم روز زن خودشو ب دوررر انداخت..ی سال سال دیگش گفتم بهت تقلب میرسونم باید تاشب سوپرایزم کنیا گفته باشم..شوهرم همیشه پول کادو میده..دوس دارم کادو بخره هرچند ارزون...اما نمیگیره..همون پول خوبه..

شاید عمدا به روی خودش نمیاره که سورپرایزت کنه

نه از این خبرا نیس ...سال پیشم فک میکردم میخوهد سورپرایزم کنه من خونه مامانم بود دیر اومد دنبالم گفتم لابد رفته کیک گرفته و خونه رو اماده کرده با چه ذوقی اومدم خونه..کلا بادم خوابید انقد بغضم گرفت...چقد گریه کردم زیر پتو..بهش اس دادم ک تولدم بوده و اینا بعد خوابیدم صبش اصلا ب روی خودشم نیاورد ن تبریک ن معذرت خواهی هیچی