2777
2789
😮

والا

چرا بره بگرده

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
اسی ناراحت نشی ولی از تاپیک قبلیات مشخصه ی مقدار تعادل روحی نداری حتما برو روانشناس تا کار دست کسی ...

😟

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جوابمو بدهههه. یعنی میخواد اسید پاشی کنهههه؟

تاپیک قبلیاشو بخون..حرف از کشتن شوهر و.. زده

احتمالش بالاست

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

ملت نی نی سایت خوش باورن اگه کسی اسیدپاشی قتل یا خودکشی کنه معطل نمیکنن نمیزارن کسیم بفهمه تا کارشونو تموم کنن علی بدبخت تازه باباش اسید خریده تو خونه گذاشته پسر دبیرستانی سر کارمون میزاره

ملت نی نی سایت خوش باورن اگه کسی اسیدپاشی قتل یا خودکشی کنه معطل نمیکنن نمیزارن کسیم بفهمه تا کارشون ...

😂😂😂😂😂ملت رد دادن 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
تاپیک قبلیاشو بخون..حرف از کشتن شوهر و.. زده احتمالش بالاست

تاپیک قبلیش درباره لباس بچه گانه هست!

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 
تاپیک قبلیش درباره لباس بچه گانه هست!

دوست عزیز تاپیک های قبلیش نه صرفا تاپیک قبلیش!

لطفا منو ریپلای نکنید.

ممنونم

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
دوست عزیز تاپیک های قبلیش نه صرفا تاپیک قبلیش! لطفا منو ریپلای نکنید. ممنونم

چرا ریپلای نکنم؟!