2789
عنوان

کمک کار خونه

89 بازدید | 12 پست

بچه ها من روزهای هفته نمیرسم کار خونه رو انجام بدم فقط برای غذا میرسم امروز کلی کار دارم خونه داغونه و من اونقدر خستم که نگو چیکار کنم فردا هم صبح میرم کار فقط امروز فرصت دارم بگید چطور کارها رو انجام بدم و اینکه سینک ظرفشوییم همیشه نامرتب حتی میشورم هم زود کثیف میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

منم دیشب مهمون داشتم خونم منفجره الان ... تازه میخوام پاشم دستمال کشی ... عزیزم برنامه ریزی کن امروزت که هم به خونه برسی هم به خودت هم استراحت کنی که باز فردا میری سرکار ... اول از گردگیری کردن شروع وسایلات دستمال بکش کشو کابینت هات مرتب کن دستشویی رو بشور لباس کثیف ها رو بنداز ماشین یخچال و گازم تمیز کن بعد آخر سر یه جارو برقی تمیز و تی بکش تمام ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز از صبح دارم تمیزی میکنم فقط حمام ومونده بشورم خونم مثله دسته گله اول از آشپزخانه شروع کن گر ...

منم با شما موافقم همیشه این کارو میکنم ... آشپزخانه برام مهم تره اول

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من امروز از صبح دارم تمیزی میکنم فقط حمام ومونده بشورم خونم مثله دسته گله اول از آشپزخانه شروع کن گر ...

مرسی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم دیشب مهمون داشتم خونم منفجره الان ... تازه میخوام پاشم دستمال کشی ... عزیزم برنامه ریزی کن امروز ...

مرسی دوست خوبم آره راست میگی بشینم بنویسم بعد شروع کنم 

روی یه کاغذ کارایی که داری رو بنویس...

به ترتیب انجام بده... اینجوری وقتی خطشون میزنی انرژی میگیری...

کارای ساده که میدونی بقیه هم میتونن بگو کمکت کنن مثل جارو برقی... چون مثلا آشپزخونه آقایون سر در نمیارن

مرسی دوست خوبم آره راست میگی بشینم بنویسم بعد شروع کنم 

اره طبق اون انجام بده هم انگیزه میگیری هم سریع تر انگار کارات پیش میره مثلا کلا آشپزخانه تموم شد برو اتاق خواب اونجا تموم شد یهو برو دستشویی رو بشور 

روی یه کاغذ کارایی که داری رو بنویس... به ترتیب انجام بده... اینجوری وقتی خطشون میزنی انرژی میگیری. ...

عزیزم فدات 

بچه هانکته های خوبی گفتن امانکته ی من یه کارکه اخراشه استارت کاربعدی بزن مثلاغذات نزدیکه تموم شه پنج دقه دیگهدبروسراغ یخچال وسطاش بیاگازروخاموش کن این جوری جلومی افتی ویه چیزدیگه بایددیروزعصرجارووگردگیری می کردی فوقش دوساعت بودامروزسروبس ولباش وناهار

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم