2777
2789
حتما خوشگل بودی 

خودشم خیلی خوبه حیف که نمیشه بزارمش از بینی به پایینش تو تاپیک عکس همسر ها بود خودش خیلی شاخ😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکستو بذار 😐

اوم خیلی عجیب نیستم عادی ام

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عکس خودت بده 

الان تو تاپیکم میزارم صدات میزنم😊

اوه اوه چه بد،ایشاالله دوباره به کمک خدا 

فدای تو...

من و شوهرم از صفر شروع کردیم وقتی اومد خواستگاری ۷۰۰وام گرفت و فقط تونست یه حلقه بخره،دوتایی شروع کردیم کار کردن وام گرفتیمو دستگاه خریدیم شوهرم کارگاه چوب زد و منم حسابداری،فروشندگی،هر کاری...

دستگاهای گرون با قسط بانکی زیاد...

هی خواهر تا پارسال به لطف .... همه چی گرون شد ، مام دیگه مشتری نداشتیم ... الان داریم دونه دونه دستگاهارو میفروشیم تا بدهیمونو بدیم،من اومدم یه شهر دیگه کار پیدا کنم،شوهرمم مونده شهر خودمون 😞

خیلی برامون تلخه😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
شما فکر میکنین پولدار شدین در حالی که قدرت خریدتون در اون قد مونده

پولدار که نه ولی سود کردیم،اون خونه اون زمان قیمتش بالا بوده الان به چشم نمیاد. همه وقتی یه خونه میخرن چندسال بعدش میره بالاباید پول روش بزارن بهترشو بخرن .شما خودتون وقتی خونه خریدین قیمتش با الان یکیه ؟ینی قدرت خریدتون همون مونده ؟

پولدار که نه ولی سود کردیم،اون خونه اون زمان قیمتش بالا بوده الان به چشم نمیاد. همه وقتی یه خونه میخ ...

نه یعنی خوب تو خونه صد متره دوباره الان میتونی صد بگیری با پول همین خونه اما قبل گرونی این پول دستت بود دویست متر میشد خرید فقط فقط کسی بدبخت شده که هیچ خونه ای نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
منم صدا کن  لطفا

گذاشتم پاکم کردم 😂😂از دوستان بپرس چه جوری بودم😂😂

ای نامرد😢

بیا بزارم صدات زدم دیدی لایک کن

فدای تو... من و شوهرم از صفر شروع کردیم وقتی اومد خواستگاری ۷۰۰وام گرفت و فقط تونست یه حلقه بخره،دو ...

وای واقعا سخته ایشاالله خدا کمکتون کنه زودتر کاروبارتون اوکی بشه

آرامش