2777
2789
آخی الهی معلومه تو هم هواشون داری وگرنه بچه ها پیش کسی که دوستش نداشته باشن اصلا نمیمونن من قبلا که ...

آره من ک عاشقشونم اینقدر دوسشون دارم ک چند روز نبینمشون واقعا کلافم و دلتنگ میشم...اونام فکر کنم منو دوس دارن... 

خب چون عادت داری ک صبحا بخوابی الان اذیت میشی بعضی وقتا بذارش پیش مادرت یا خواهرت ک استراحت کنی 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

[QUOTE=99480428]شوهرت معلمه ؟آخی تو دیگه فک کنم تا عمر داری باید صبح زود بیدار بشی 😅[/QUOمیخاد]

کاش فقط همین بود باید کلی التماسش کنم تا بی داره شه بهش میگم چند سال دیگه دخترتم مثل خودت میشه میخاد بره مدرسه الان تا کوچیکه سحر خیزه بعدا باید بزور بیدار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من ک عاشقشونم اینقدر دوسشون دارم ک چند روز نبینمشون واقعا کلافم و دلتنگ میشم...اونام فکر کنم منو ...

دخترهای جاری منم خیلی خیلی منو دوست دارن و بهم میگن خاله،منم هر موقع که بتونم براشون کادو میگیرم و هیچ وقت دست خالی پیششون نمیرم حتی شده بایه بسته آدامس.......

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘
دخترهای جاری منم خیلی خیلی منو دوست دارن و بهم میگن خاله،منم هر موقع که بتونم براشون کادو میگیرم و ه ...

عزیزم  آفرین کار خوبی میکنی ... مخصوصا دخترا خیلی دوست داشتنی هستن   

منم همیشه خوراکی یا کتاب مناسب ببینم برای بچه های جاریم میگیرم (بزرگه پسره کوچیکه دختر)ی موقعهایی بدون مناسبت بهشون میدم نمیدونی چشماشون چه برقی میزنه  

عزیزم   آفرین کار خوبی میکنی ... مخصوصا دخترا خیلی دوست داشتنی هستن     منم همیشه ...

مرسی عزیزم....هیچکس باورش نمیشه وقتی منو میبینن یا کلا وقتی تو جمع نشسته باشیم دست میندازن دورم و منو میبوسن،لپمو میکشن...دختر کوچیکه خیلی دوست داشت بچه بیارم ماهم حدودأ شش ماه اقدام بودیم بعد اینماه بهم گفت خاله جان من ازت قول میخوام این ماه واسم یه نی نی بیاری،و خدا قولشو شنید و بهمون داد😄

مرسی عزیزم....هیچکس باورش نمیشه وقتی منو میبینن یا کلا وقتی تو جمع نشسته باشیم دست میندازن دورم و من ...

آخی عزیزدلم... معلومه خیلی مهربونی عزیزم   خداروشکر ک خدا دعای اون دختر کوچولو رو مستجاب کرد  

بهش بگو ی دعایی هم واسه من بکنه بعد از دوسال و خورده ای انتظارم تموم بشه  

آخی عزیزدلم... معلومه خیلی مهربونی عزیزم     خداروشکر ک خدا دعای اون دختر کوچولو رو مستجاب ...

مرسی عزیزم مهربونی از خودته....گل خانوم برات دعا میکنم انشالا هرچه زودتر دامنت سبز بشه،ولی اینماه من سیاهدونه عسل،فلفل سیاه نکوبیده بصورت ناشتا سه تا مثل قرص،خرما،شیره ارده،رازیانه ،عسل با کندو،روغن محلی،تخم مرغ محلی با تره محلی،در دوران پریودیم استفاده کردم و خداروشکر..........شما هم امتحان کن عزیزم

مرسی عزیزم مهربونی از خودته....گل خانوم برات دعا میکنم انشالا هرچه زودتر دامنت سبز بشه،ولی اینماه من ...

خداروشکر عزیزم انشااله دروان بارداریتو ب سلامتی بگذرونی و ب سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلت صحیحی و سالم بیاد بغلت  

این کامنتتو ذخیره میکنم عزیزم چشم حتما ب راهنماییت عمل میکنم... من سردی زیاد میخورم شایدم همین تاثیر زیادی داره...

خداروشکر عزیزم انشااله دروان بارداریتو ب سلامتی بگذرونی و ب سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلت صحیحی و ...

خانومی به مهربونی شما واقعا حیفه که نی نی نداشته باشه منم برات دعا میکنم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خانومی به مهربونی شما واقعا حیفه که نی نی نداشته باشه منم برات دعا میکنم 

فدات بشم عزیزم مهربونی و خوبی از خودته ک بقیه رو خوب میبینی  

ممنونم از دعای قشنگ و خیرت عزیزم  

[QUOTE=99480428]شوهرت معلمه ؟آخی تو دیگه فک کنم تا عمر داری باید صبح زود بیدار بشی 😅[/QUOمیخاد] کا ...

خب چرا بیدار میکنی ولش کن یه دفعه که خواب اوفتاد اون وقت میفهمه خودش باید بیدار بشه شوهر منم ساعت سه صبح میره سرکار خودش بیدار میشه میره من اصلا متوجه هم نمیشم که میره حالا یه دایی دارم شغلش موقع شوهر منه اونم باید انقدر زنش صداش کنه تا پاشه بره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
خداروشکر عزیزم انشااله دروان بارداریتو ب سلامتی بگذرونی و ب سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگلت صحیحی و ...

مرسی عزیز دلم،آره طب سنتی رو دست کم نگیر و انشالا به لطف خدا زود زود نتیجه میگیری