2777
2789
من حامله ام ، ماموریت شهر دیگه هستیم،بچه را میخوام سقط کنم،شوهرم زنگ زده خانواده هامون بیان   ...

سقط واسه چی؟ نکن اینکارو 

بخدا انتظار کشیدن برای بارداری خیلی سخته خیلی

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم   جاری منم ی بچه داره صبح هوا ک روشن میشه پامیشه میگه آخ جون صبح شده... بعد میره همه رو ...

جیگرم خونه دست رو دلم نزار اصلا آسایش ندارم 😥 دیروز رفتم دادمش دست مامانم تا تونستم دو سه ساعت بخوابم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
جیگرم خونه دست رو دلم نزار اصلا آسایش ندارم 😥 دیروز رفتم دادمش دست مامانم تا تونستم دو سه ساعت بخوا ...

آخی... عزیزم بارداری؟ 

بچه ها اکثرا همینن دوس دارن صبح بشه پاشن شیطونی و بازی کنن سخت نگیر

سقط واسه چی؟ نکن اینکارو  بخدا انتظار کشیدن برای بارداری خیلی سخته خیلی

نمیدونم

نه آمادگی جسمی دارم نه روحی 

داغون داغونم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
نمیدونم نه آمادگی جسمی دارم نه روحی  داغون داغونم

خب این ک آدم اوایل بارداری از نظر روحی بهم میریزه ب خاطر هورمونه اکثرا خانوما حالشون بده اوایل بارداری

ب نظرم بیشتر فکر کن روی این تصمیم... خدای نکرده بعدا پشیمون نشی

آخی... عزیزم بارداری؟  بچه ها اکثرا همینن دوس دارن صبح بشه پاشن شیطونی و بازی کنن سخت نگیر

نه عزیزم تیکر تولدشه همین یکی واسه هفت پشتم بسه 😂😂😂

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
دختر منم 6 ماهشه همینطوریه خیلی حرص میخورم

دیگه همین جورین تا بزرگتر که بشن بعدشم دیگه میخوان برن مدرسه بازم صبح زود باید بیدار شی 

نه عزیزم تیکر تولدشه همین یکی واسه هفت پشتم بسه 😂😂😂

آخی...   درکت میکنم بعضی وقتا آدم دوس داره صبح یکم بیشتر بخوابه...

ولی خب شرینی بچه ب همین کارای پیش بینی نشده اس دیگه...

میخوای بدیش ب من واست نگهش دارم یکم بخوابی؟ من استاد سرگرم کردن بچه هام  

جاریم دوتابچشو گاهی میذاره پیش من و میره خرید چند ساعت با من بازی میکنن و کارتون تماشا میکنن اصلا سراغ مامانشونم نمیگیرن  

آخی...   درکت میکنم بعضی وقتا آدم دوس داره صبح یکم بیشتر بخوابه... ولی خب شرینی بچه ب همین ک ...

آخی الهی معلومه تو هم هواشون داری وگرنه بچه ها پیش کسی که دوستش نداشته باشن اصلا نمیمونن من قبلا که بچه نبود تا 10میخوابیدم الان دیگه ساعت شش باید بیدار بشم 

اقام معلمه همیشه باید بیدار بشم از به بچه مدرسه ای بیدار کردنش سخت تره

شوهرت معلمه ؟آخی تو دیگه فک کنم تا عمر داری باید صبح زود بیدار بشی 😅