2777
2789
عنوان

بچها میاین😢😢

137 بازدید | 13 پست

امشب شب وفات جوادالعمس من خیلییییی زیااااد اردات دارم به ایشون❤💚💜💙💛.ی حاجت دارم واس ارو شدن دلمه و نجات زندگیم.از امام جواد میخوام واسطه شه کسی ک داره زندگیمو نابود میکنه و خیلییییی زیاد دلمو شکونده ک خدااا شاهده😔 جزای عملشو ببینه بس ک دس بکشه

واسم صلوات بفرسین😢😢😢نمیتونم بگم کیه. مرسی خواهرای خوبم💜

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چله بردار بخون انشاالله زندگیت ب حق امام رضاسروسامون بگیر

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
منم فرستادم زیاد شمام ماروزیاد دعاکن هم مریض داریم هم خونه نداریم

چشم حتما.امام جواد ازش چیزی دیدمـ ی عنایتی بهم کرد ک خودش میدونه و خودم یعنی اسمش میاد وجودم لرزه میگیره.الهییی بحق بزرگواریش هررر کی تو تاپیکمه و دس خالی نبره بیرون

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
چشم حتما.امام جواد ازش چیزی دیدمـ ی عنایتی بهم کرد ک خودش میدونه و خودم یعنی اسمش میاد وجودم لرزه می ...

عزیزم من برات دعا میکنم...امیدوارم زندگیت آروم و شاد بشه...میدونم خراب شدن یه زندگی، از بین رفتن آرزوها ،ناامید شدن از همه و با تمام وجود حس کردن بدی آدم ها؛چه حالیه

خواعش میکنم برای منم دعا کن خیلی محتاجم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز