2777
2789
عنوان

منوراژی

283 بازدید | 2 پست

سلام دوستان.لطفا کسی تجربه داره راهنماییم کنه

من سیکلام چندماهی هست بهم ریخته.رفتم دکتر با دوفاستون بهتربودم.تا اینکه ماه پیش ول کردم.واین ماه ۵ روز که عقب زدم لکه بینی پیداکردم وتست بتا دادم منفی شد.بعد تا یک هفته فقط لک دیدم و با گرمیجات بلاخره پریودم اومد و همینجور ادامه داشتتا شب ۱۵ سیکلم.مدروکسی پروژسترون شروع کردم و خونریزیم کم شد ولکه شد.ولی نمیدونم چی میشه که روزا لکه میدیدم وگاهی هیچی ولی شب یهو با درد زیر دل وپریودی بیدارمیشم ولخته وخونریزی دارم.بعد باز خوب میشه تا شب.توروخدا کسی باشه راهنمایی کنه.دکترم روز یکشنبه میشینه.خیلی نگرانم

عزیزم منم دو ماه پریودم عقب افتاده

نامزد دارم رابطمون بدون دخوله و واسه اطمینان کاندوم استفاده میکنیم

دکتر بهم دوفاستون داد گفت ۱۰ شب بخور قطع کنی پریود میشی ولی استرس حاملگی داره پدرمو درمیاره

یعنی واقعا بعد قطا قرص پریود میشم؟؟؟

عزیزم منم دو ماه پریودم عقب افتاده نامزد دارم رابطمون بدون دخوله و واسه اطمینان کاندوم استفاده میکن ...

من که بعد قطعش پریود میشدم‌.امکان داره تا یک هفته هم طول بکشه.درست میشه.نگران نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.