2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته توروخداکمممممک

141 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دلم دوستای مجازی قشنگم دلم خیلی گرفته چن ساله ازدواج کردم تادلتون بخوادب مادرشوهرم خوبی کردم احترام گذاشتم بهش رسیدم ازهمه لحاظ حالاشنیدم ازیه آدم مطمعن ک گفته پسرام بدردنمیخورن خوبم باشن زناشون نمیزاره فقط دخترم خوبه درصورتی ک دخترش اصلامحلش نمیزازه دارم دیوونه میشم چون خیلی بهش خوبی کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک قصه تو نیست چیز جدیدی نیست عزیز دلم اکثرا  جاهاهمینه اوضاع  نگران نباش  مادر شوهر آبجی منم همینه محل نده جوابشونم بده  سعی نکن راضی کنی دیگران رو از خودت چون کار سخت و ناشدنی هست 

توبراخداکردی دست آدمای دلپاک نمک نداره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
😢😢😢😢😢😢😢

برای اینکه اذیت نشی به خودت بگو هر چی کردم برای آخرتم و رضای خدا بوده و از الان به بعد تصمیم بگیر که مثل قبل بهش خوبی نکنی که اگه باز ناسپاسی ازش دیدی نازاحت نشی و برات سخت نباشه

این کاربری متعلق به دونفر است .

آخه خیلی سخته جواب خوبیات واینجوری بدن

خب عزیز من باید خودت رو درست کنی بهشون خوبی نکن تا الان اینکار کردی دیدی جواب نداد شیوت عوض کن  بخدا یجا خوندم کتاب روانشناسی بود نوشته بود خوبیت به دیگران باید بدون توقع باشه یعنی اگر طرف بدی هم کرد تو بذاری به این حساب که خدا تو زندگی بهت برمی گردونه برای دل خودت خوبی کنی نه دوست داشته شدن برای انرژی مثبت این چیزها  اما اگر حس می‌کنید ک خوبی کنید از دیگران توقع داری و اگر هر رفتاری بدی  بعدش ببینید ناراحتتون می‌کنه  اصلا خوبی نکنید  

آخه خیلی سخته جواب خوبیات واینجوری بدن

یه کار دیگ هم میتونی بکنی اگه اون شخص که اومده بهت گفته خراب نمیشه ، برو به مادر شوهرت بگید آخه شاید اون طرف الکی اومده باشه بهتون گفته باشه 

این کاربری متعلق به دونفر است .