2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

106 بازدید | 13 پست

خیلی حوصلم سر میره تابستون دانشگا نمیرم همش خونم با دوستامم قطع رابطم نمتونم باهاشون برم بیرون خانوادمم اهل رفت و امد نیستن طوری ک یه مهمونی پیش میاد بلد نیستم حرف بزنم کلاسم نمیتونم برم یه خاهر متاهل دارم ک فقط بااون رفت وامد داریم واقعا نمیدونم چی کا کنم اصلا حوصله مطالعه ایناام ندارم دوست دارم برم پارکی و ....ولی هیچکس نیست ک باهاش برم😔

منم همین شرایطو دارم 😫

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی کار میکنی پس؟ از من توقع کار تو خونت دارن البته من تنبلم 

هیچی انقد تو گوشیم دارم کور میشم کم کم 😟 من کار خونه ام میکنم به دلخواه خودم چون اونم انجام ندم دیگه خیلی بیکار میشم ظرفی میشورم خونه ای جارو میکنم در این حد 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
هیچی انقد تو گوشیم دارم کور میشم کم کم 😟 من کار خونه ام میکنم به دلخواه خودم چون اونم انجام ندم دیگ ...

وای من متنفرم از کار خونه فقط غذا میپزم اونم چون شکموام گوشیم خبری نیستش بی اف ک ندارم دوستامم ک حرف میزنیم ولی رابطم باشون کم شده بی محلی کردن منم دیگ محا ندادم تو دانشگاام تنهام شانس من هیچ بدیم بهشون نکردم از اول شانس نداشتم

انشاالله بههمین زودی زود ی شوهرخوب میکنی وازتنهایی درمیای

خخخ من خیلی شانس دارم یه گدا گشنه میخاد گیرم بیاد ولی هرطوری بشه فقط میخام عشقوحال کنم بگردم بپوشم واس خودم حال کنم

وای من متنفرم از کار خونه فقط غذا میپزم اونم چون شکموام گوشیم خبری نیستش بی اف ک ندارم دوستامم ک حرف ...

منم هیشکی رو ندارم گوشی منظورم همین سایت هست اینستا گردی کلیپا رو میبینم تو یوتیوب فیلم میبینم تلگرااممم سر میزنم به کانالا ....منم دوست انچنانی ندارم دانشگاامم رفیق ندارم که خیلی صمیمی باشم دوستای دبیرستانم در حد چت تو گروه اونم هفته ای یه بار دو سه تاشون ازدواج کردن اصن وقت گروه اومدن ندارن ...دیگه بالاخره زندگی اینه باز تو خوبه ارامش داری من یه فامیل خل و چلم داریم بابام درگیر کارای اونم هست پاک روانمون بهم ریخته 

2790
2778
2791
2779
2792