2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

175 بازدید | 21 پست

سلام من تقریبا ۶ هفته بارداریم

.هنوز دکتر نرفتم یا بهداشت

بعضی موقع زیر دلم سمت چپ یهو تیر میکشه بدجور انگار یه چی فشار بیاد بخصوص وقتی عطسه میکنم یا خوابم پامو میکشم .

نکنه خارج رحمه 

نکنه چیز دیگه

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

سلام. آیدا جون من تجربه شو ندارم هنوز که بخوام بهت جواب بدم اما تو تاپیک من اومدی و کلی بهم روحیه دادی. فقط خواستم بهت بگم نگران نباش چون درد خارج رحم شنیدم زیاد و غیر قابل تحمله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هنوز جا نگرفته نی نی مواظب باش محکم عطسه نکن خم شو که کمتر فشار بیاد بهت

منم ماهای اول عطسه میکرد تا ۱۰ دقیقه زیرشکمم درد وحشتنتک داشتم انگار میپرید نی نی

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

ممکنه عادی باشه ممکنم هست خارج رحم باشه ولی خارج رحم معمولا خون ریزی هم داره.

برو دتر شاید بهت شیاف بده یا گلا یه قرص هایی هست بهت میده برای سلامتی بچه باید بخوری

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام. آیدا جون من تجربه شو ندارم هنوز که بخوام بهت جواب بدم اما تو تاپیک من اومدی و کلی بهم روحیه دا ...

فدات عزیزم ❤

ممکنه عادی باشه ممکنم هست خارج رحم باشه ولی خارج رحم معمولا خون ریزی هم داره. برو دتر شاید بهت شیاف ...

شنبه میرم.حتما چون عطسه آرومم میکنم تیر میکشه

این دردا طبیعیه عزیزم اکثرا دارن الکی به خودت استرس نده تازه هرچی سن بارداریت بیشتر میشه چیزای دیگم اضافه میشه من الان از کمر درد نمیتونم بخوابم لگن دردم دارم کشاله رونمم فوق العاده زیاد درد میکنه نگران نباش انشالله نی نیت سالمه سالمه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

با اجازه استارتر دوستان یه سوال من سه روز از موعدم گذشته هنوز پریود نشدم ولی گاهی کمرمو زیر شکمم‌ یه دردی میگیره و فعلا به بی بی چک دسترسی ندارم بنظرتون  حاملم؟ 

خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
این دردا طبیعیه عزیزم اکثرا دارن الکی به خودت استرس نده تازه هرچی سن بارداریت بیشتر میشه چیزای دیگم ...

ممنون عزیزم .

برای پله نیست چون طبقه سومم که البته ۴ حساب میشه .

با اجازه استارتر دوستان یه سوال من سه روز از موعدم گذشته هنوز پریود نشدم ولی گاهی کمرمو زیر شکمم‌ یه ...

بنظرم تست بدی بهتره چون نمیشه قطعی گفت 

ممنون عزیزم . برای پله نیست چون طبقه سومم که البته ۴ حساب میشه .

امکانش هست اوایلش خیلی حواست باشه نه راه زیاد برو نه سنگین بلند کن نه پله بالا پایین کن بذار جاش سفت بشه عزیزم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤