2777
2789
عنوان

داداشم ی هفته از خونه رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 30 پست
نمیدونم چشه واقعا دیونس همش کارای میکنه ک خودش میخواد پدرمم اصلا بهش سخت نگرفته بدتر شده همش بابام ا ...

بادوستهای ناباب میگرده.دارن از راه بدر میکنن.یه فکراساسی باید کرد.موردمشابه دیدم عاقبتش خوب نبوده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بادوستهای ناباب میگرده.دارن از راه بدر میکنن.یه فکراساسی باید کرد.موردمشابه دیدم عاقبتش خوب نبوده.

برامون دعا کنید ک خوب بشه چون واقعا خسته شدم دلم برای خانوادمم میسوزه

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

19

درستو بخون که بری دانشگاه دولتی ... یه موقعیت مناسب برات پیدا شد ( برای ازدواج ) اول برو پیش مشاوره ازدواج... اگر طرفو تاییدش کردن برو پی سرنوشتت. هوای پدر و مادرتم داشته باش.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
برامون دعا کنید ک خوب بشه چون واقعا خسته شدم دلم برای خانوادمم میسوزه

ایشالله درست میشه عزیزم.دست روی دست نذارید.زنگ بزن مشاور مشکلو بگو ببین راه چاره چیه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
درستو بخون که بری دانشگاه دولتی ... یه موقعیت مناسب برات پیدا شد ( برای ازدواج ) اول برو پیش مشاوره ...

من نامزد دارم عزیزم 

ایشالله درست میشه عزیزم.دست روی دست نذارید.زنگ بزن مشاور مشکلو بگو ببین راه چاره چیه.

باشه عزیزم مرسی از راهنمایت 

باشه عزیزم مرسی از راهنمایت 

فدات شم.توکل به خدا

نامزدی رسمی منظورته؟ شوهرت چطور آدمیه، رفتارش با خانوادت چطوره؟

بله عقد هستیم خیلی خوبه همیشه کمک احوالشون هست خیلی خوبه هم بامن هم باخانواده

دقیقا داداش منم اینجوریه ۱۷ سالشه ، انقد اذیت میکنه که حد نداره بابام گفته هرکار بخوای واست انجام میدم اصلااا به حرف نمیکنه شده مثه روانیا بابام هیچی واسش کم نزاشته نمیدونیم چرا اینجوری شده سه روز  نیومدع بود خونه امروزم گفت من میرم تا یه ماه دیگع ، بابام گفت من دیگع به این کار ندارم