2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک شکلاتی خیس

آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه

پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

جوش شیرین ۱ و ۱/۲ ق چ

بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ

نمک ۱ ق چ

تخم مرغ ۲ عدد

روغن ۱/۲ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

آب جوش ۱ پیمانه

وانیل ۱ ق چ

اول آرد رو الک میکنیم بعد کاکائو و شکر و نمک و بکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل رو اضافه میکنیم همه مواد خشک و با هم مخلوط میکنیم ، تخم مرغ ها و شیر و روغن رو اضافه کرده با دور متوسط همزن برای ۲ دقیقه میزنیم در حین هم زدن آب جوش رو کم‌کم اضافه میکنیم ، کف قالب رو چرب میکنیم آرد میپاشیم مایع رو داخل قالب میریزیم کمی از نصف قالب پایین تر باشه چون پف کیک زیاده، میتونید از دو تا قالب یکسان استفاده کنید .داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه 

روکش شکلاتی 

خانه ۲۰۰ گرم

شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم

کره ۲۰ گرم

وانیل نوک قاشق چای خوری

خامه و کره و وانیل رو داخل یک شیر جوش نچسب ریخته روی حرارت ملایم قرار میدیم کره که آب شد کمی هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن وقتی جوشید و گوشه های ظرف حباب ظاهر شد شکلات های خرد شده را داخلش میریزیم و شروع میکنیم به هم زدن تا شکلات کامل حل بشه ، یک ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیره و باهاش کیکمونو تزیین میکنیم 😍

پسرم دنیامه❤❤❤❤
من با پودر کیک بلدم

اره پودر کیک خیلیی خوشمزه تره اصن

ولی من فقط تک ماکارون رو دوست دارم

که اونم هر جا رفتم تموم کرده بودن

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩

#کیک_شکلاتی_بی_بی

#کیک شکلاتی #بی_بی

کیک شکلاتی بی بی

ارد 100گرم

نشاسته ذرت 20گرم

بکینگ پودر یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر کاکائو30گرم

تخم مرغ6عدد

وانیل یک چهارم ق مرباخوری

شکر150گرم

اب جوش60گرم

روغن مایع15گرم

نمک یک هشتم ق مرباخوری

کرم تار تار یک دوم ق مرباخوری

اول زرده بانیمی شکر زده وکم کم اب جوش اضافه میکنیم تا زرده حال بیاد وتقریبا دوبرابر شودودراخر روعن مایع را اضافه کرده ومیذاریم کنار سفیده را همزده وقتی کف مانند شدپودر تار تار ونمک را اضافه کرده هم میزنیم تا جای پرها باقی بمانند وبعد از همزدن کامل از همزن استفاده نمیکنیم زرده را کم کم به سفیده اضافه کرده وبادست مخلوط میکنیم زیاد با مایه بازی نکنید که پفش میخوابد ومتوجه باشید که زرده در ته طرف ته نشین نشده باشد وبعداز اطمینان مواد خشک که قبل از وزن کردن همگی الک شده ووزن کردیددوباره باهم مخلوط کرده والک کنید وبه مایه زرده وسفیده با الک مخلوط کرده وبادست مثل قبل به همزدن ادامه دهید ودر این چون پودر کاکائو داریم زیاد با مایه بازی نکنید که پف مواد نخوابد ودر اخر سینی را کاغذ روغنی انداخته ودر سینی بریزید وبه مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در فربا دمای 180 سانتی گراد قرار دهید

مواد وسط وروی کیک خامه به میزان لازم وپودر کاکائو هم به سلیقه بستگی دارد وقتی خامه را بر روی کیک کشیدین شکلات را بن ماری کرده  کمی روغن مایع اضافه کرده وقتی شکلات کمی سرد شد کیک خامه زده را از یخچال بیرون اورده وروی کیک به ارامی میریزی

#کیک شکلات بی بی

مواد لازم

آرد مخصوص شیرینی پزی           دو پیمانه

پودر کاکائو                               نصف پیمانه

بیکینگ پودر                               دو ونیم قاشق چای خوری

جوش شیرین                             نصف قاشق چای خوری

نمک                                 یک چهارم قاشق چای خوری

پودر نسکافه                              یک قاشق چای خوری

پودر شکر                                  یک و نیم پیمانه

تخم مرغ                                   دو عدد

شیر                                    یک پیمانه

روغن مایع                              نصف پیمانه

وانیل                                 نصف قاشق چای خوری

آب جوش                                   نصف پیمانه

روش تهیه

اول مواد خشک شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم مخلوط می کنیم ، فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه .

وسط مواد خشک رو گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. حدود دو دقیقه با دور كند همزن هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید  @Akrampaz_fantasticCoocking  و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.

طبقه وسط فر حدود 30 تا 35 دقیقه ، قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه.

این دستورش راحتره