بچه ها من وشوهرم سر یه موضوع چرت باهم دعوا کردیم،تو دعواها خیلی بحث طلاق و یا من یا اون پیش میکشیدیم با اینکه مشکل جدیی نداشتیم، تو اخرین دعوامون که یه ماه پیش بود بهش گفتم اگه فقط یک بار دیگه اسم طلاق و بیاری به جون همه کسم میذارم و میرم، حالا امشب سر دعوای ظهرمون برگشت بهم گفت نمیتونی تحملم کنی برو شهرتون خونتون، این وکه گفت دیگه دلم شکست، الان این حرف وزد دیر وقته این وقت شب بلیط نیست، منتظرم صبح شه و برم خونمون
اینقد اسم طلاقو اوردین عادی شده دیگه انگار مسئله خاصی نیس😐🎈
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
فعلا ساکت رو بپیچ بذار دم در.هر از گاهیم هی اینور و اونور خونه رو سرک بکش هی جلوش وسایلی که لازم داری بردار برو بذار داخل ساکت .گریه هم نکن .کاملا خونسرد .اگه بخوادت یه واکنشی نشون میده ولی خواهشا اگه معذرت خواهی کرد یا نازت رو کشید یه کوچولو سرد برخورد کن ولی پسش نزن.