2821
2789
عنوان

گقت برو خونت

322 بازدید | 24 پست

بچه ها من و‌شوهرم سر یه موضوع چرت باهم دعوا کردیم،تو دعواها خیلی بحث طلاق و یا من یا اون پیش میکشیدیم با اینکه مشکل جدیی نداشتیم، تو اخرین دعوامون که یه ماه پیش بود بهش گفتم اگه فقط یک بار دیگه اسم‌ طلاق و بیاری به جون همه کسم میذارم و میرم، حالا امشب سر دعوای ظهرمون برگشت بهم گفت نمیتونی تحملم کنی برو شهرتون خونتون، این و‌که گفت دیگه دلم شکست، الان این حرف و‌زد دیر وقته این وقت شب بلیط نیست، منتظرم صبح شه و برم خونمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینقد اسم طلاقو اوردین عادی شده دیگه انگار مسئله خاصی نیس😐🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

اگه فکر میکنی بری ادم میشه برو تا یکم بترسه.ولی اگه اینطوری نیست تو همون خونه خودت قهرباش و ادمش کن😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
صب نظرت عوض میشه

دقيقا😂

ي بار منو شوهرم ساعت س صبح دعوا كرديم گفتم من فردا ميرم صبح 

صبح بيدارشدم ديدم خوابيده جفتم دستمو محكم گرفته بيخ شدم😂

ادم سرد ميشه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بنظرم یا نباید حرفی زد یا عملی کنید،،،، فردا برو،،، بهش شب در کمال آرامش بگو من فردا دارم میرم،،،،،، ...

به عواقبشم فکر میکنی؟ که دلسردی میاره و موضوع بزرگتر میشه شاید شوهرش غرورش اجازه نده بیاد دنبالش و پای خونواده ها بیاد وسط و....

کسی باید بره که مطمئن باشه دیگه نمیخواد برگرده 

اما اگ میدونه برمیگرده و میخواد زندگی کنه اشتباهه ک بره

فعلا ساکت رو بپیچ بذار دم در.هر از گاهیم هی اینور و اونور خونه رو سرک بکش هی جلوش وسایلی که لازم داری بردار برو بذار داخل ساکت .گریه هم نکن .کاملا خونسرد .اگه بخوادت یه واکنشی نشون میده ولی خواهشا اگه معذرت خواهی کرد یا نازت رو کشید یه کوچولو سرد برخورد کن ولی پسش نزن.

خونمون !! قربون خودمون برم ک خونه بابا امن تر میدونیم خونه خودمون تر میدونیم!!!

اونجا امن ترین جای دنیا برای دخترهاست

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊