2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

222 بازدید | 22 پست

خانوما سلام این ک میگن سن موقع اقدام ب بارداریتونو با ماهی ک اقدام کردید جمع کنید اگه زوج شد پسر و فرد دختر درسته؟ممکنه اونایی ک جنسیت معلوم شد امتحان کنن.مثلا اگ 23 سال و 4 ماهتونه سن 24 رو حساب کنین

نمدونم عزیزم من استرس گرفتم اخه تحت نظر دکتر برا جنسیت بودم و روز تخمک اقدام کردم و کارای مربوط ب پسر شدن انجام دادم اما این روش میگه دختر خیلی استرس کرفتم چون اکثرا میگن این روش درسته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو فروردین اصلا اقدام نداشتی؟

نه تو فروردین حامله بودم دیگه.اخرین پریودم ۲۸ بهمن بود.۲۸ اسفندم تست زدم مثبت شد

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
اگه تو فروددین اقدام نداشتی بچت باید پسر باشه

پس فک کنم این روشم درست نباشه.چون سونو انومالی صددرصد بهم گفت دختره.۲۲ هفته رفتم گفت دختره

پس فک کنم این روشم درست نباشه.چون سونو انومالی صددرصد بهم گفت دختره.۲۲ هفته رفتم گفت دختره

وای خدا چقدر من خوشحال شدم چون من برا هر کی حساب کردم درست بود جز تو ک شدی مثال نقض.دلم یکم اروم شد.مرسی دوست من.گفتی متولد 12 فروردین 74 بودی؟

وای خدا چقدر من خوشحال شدم چون من برا هر کی حساب کردم درست بود جز تو ک شدی مثال نقض.دلم یکم اروم شد. ...

قربونت.اره ۱۲ فروردین ۷۴.