2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینکه اگر مادر شاغل نباشه بچه احساس نمیکنه؟ که مادرش تو اجتماع جایگاهی نداره؟

دوستای من که مادراشون خانه دار بودن اصلا مادراشون رو حساب نمی کردن نه توی تصمیمات مهمه زندگی نه کارای معمولی . معمولا می گفتن مادرم که نمی دونه یا نمی تونه از جایی خبر نداره

ممنونم خداجون

من مادرم معلم هستن و عاشق کارش ..واسه همین همیشه خوشحال هست و این انرژی رو به منم میداد ...وقت مفید گدروندن با بچه مهمه ..بعضیا از صبح تا شب با بچه هستن نه بازی میکنن نه هیچی ..یکشرم سرشون داد میزنن و چون حوصلشون سر میره سر بچه خالی میکنن ...بعدم من همیشه مادرم قدرت دستش بوده و تو جامعه و همیشه حرف واسه گفتن داشته و داره و یکی از دلایلم واسه اینکه خودمم شاغلم همینه ...و خوب امنیت مالی واسه بچه های امروز که بیداد میکنه هرروز یه چیز میخوان

خیلی خوبه

کلا بچه هایی که مادر شاغل دارن زندگی و رفاه و پیشرفت بیشتری دارن. اینو تحقیقات و مقالات میگن.

نوشتم "کلا" نیاید بگید کی گفته. من خانه دارم بچم موفقه!

حالت کلی اینجوریه

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
دوستای من که مادراشون خانه دار بودن اصلا مادراشون رو حساب نمی کردن نه توی تصمیمات مهمه زندگی نه کارا ...

من یه مادر تحصیلکرده خانه دار هستم

درسته شاغل نیستم ولی تو تمام کارگاهای مربوط به تربیت کودک و فرزندپروری؛زنان و خانواده شرکت میکنم 

شاغل بودن به تنهایی که فرد رو اجتماعی نمیکنه

هر هفته کلی سمینار و کارگاه برگزار میشه در مورد این مساعل ولی اکثرا خانمهای شاغل بخاطر کارشون نمیتونن حظور پیدا کنن،خیلیهاشون شغلشون جوری هست که بچه رو از صبح میفرستن مهد تا عصر که از کارشون برگردن بیان دنبالش

شاغل بودن و استقلال مالی داشتن واسه یه خانم خیلی خوبه ولی به شرط اینکه به وظیفه مادربودن و همسر بودنش خدشه ای وارد نکنه،

بهترین شغل واسه یه خانم معلمیه

من یه مادر تحصیلکرده خانه دار هستم درسته شاغل نیستم ولی تو تمام کارگاهای مربوط به تربیت کودک و فرزن ...

من با نظر شما مخالفم چون بالاخره زن زمانی برای جامعه مفیده که کار کنه و بچه هم این مفید بود رو حس می کنه درضمن بهترین شغل برای زن شغل مورد علاقه اش هست اگر هم صبح تا شب سر کاره به خاطر بچه که نباید محدود بشه

من با نظر شما مخالفم چون بالاخره زن زمانی برای جامعه مفیده که کار کنه و بچه هم این مفید بود رو حس می ...

شما اگر شاغل بشی یکروز متوجه حرف من میشی تا آدم تجربه نکنه نمیدونه چه خبره،من حرف خاصی نزدم که بخواید مخالف باشید یا موافق واقعیت جامعه رو گفتم،اصلا هم مخالف کار زنان نیستم ولی میگم هر چیزی در حد تعادل 

زن همون اندازه که میتونه واسه جامعه و خانوادش مفید باشه باید به فکر سلامت روح و روان خودشم باشه

خانمی که از صبح تا عصر میره محل کار دیگه رمقی واسش نمیمونه تو خونه شاد و سرزنده باشه

اصلا بچه و شوهر رو فاکتور میگیریم به فرض که نیستن

خود این خانم کی به خودش برسه به زیبایی به سلامتی 

من خودم مدتی شاغل بودم وقتی هنوز بچه نداشتم میرسیدم خونه جنازه فقط میخوابیدم

جدایی کودک از مادر شاغل چه پیامدهایی دارد و مادران برای مدیریت اوضاع در این شرایط باید چه کار کنند؟ بسیاری از مادران پس از به دنیا آمدن فرزندشان بین وظایف شغلی و مادری خود دچار سردرگمی می‌شوند. آن‌ها از طرفی نمی‌خواهند استقلال مالی و پیشرفت‌های شغلی خود را از دست بدهند و از طرف دیگر نگران فرزند خود و نیازهای او هستند. برقراری تعادل در زندگی در این شرایط وظیفه بسیار دشواری است که به حمایت اطرافیان و درک متقابل همسر و خانواده نیاز دارد. ما در ادامه تلاش کرده‌ایم تا در زمینه جدایی کودک از مادر شاغل اطلاعات بیشتری را ارائه کنیم پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

منبع: جدایی کودک از مادر شاغل | اقدامات لازم برای سرکار رفتن مادر نوزاد