2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نمیده...بجاش شکر گزاری کن..حتی شده بزور ..خیلی جواب میده

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
چی شده

خستم بریدم کم اوردم تو تایپیک های قبلی گفتم دیگه علتش رک نمیگم چون هر که ببینه میگه ادم انقد لوس در صورتی  که حال این روزام داغونه فقط دلم مرگ میخواد

حال من خوب است اما تو باور نکن!

دعا میکنم بهترین ها تو زندگیت اتفاق بیفته دلت همیشه شاد باشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
برات ارزوی ارامش میکنم به حق امام جواد که امشب شهادتش هس عزیزم

ممنون امروز از مشهد برگشتم به امام رضا التماس کردم یا حاجت روام کن یا برنگردم الان اومدم ولی حالم بده داغونم روزام رو به خاطر رفتن به پابوس آقا سر می کردم اما حالا چی داغون رفتم داغونتر برگشتم 

حال من خوب است اما تو باور نکن!