کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خوبه با این تاپیک من فهمیدین خاهر دارین باید تاپیک زده بشه معنای عشق خاهری یادتون بیفته جیگر😂
نه عزیزم، من یدونه خواهر دارم همه میدونن چقد عاشق هم هستیم.
کاش شما یاد بگیری خواهرتو مزاحم خطاب نکنی😂😂
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نه عزیزم، من یدونه خواهر دارم همه میدونن چقد عاشق هم هستیم. کاش شما یاد بگیری خواهرتو مزاحم خطاب نک ...
اخه خود شما گفتی با تاپیکت یاد عشق ب خاهری افتادم.درصمن من ک نمیدونم شما عاشق خاهرتی.عشق باید از عمق وجود باشه نه اینکه یکی ی تاپیک زد یاد عشق بیفتی .در ضمن من آدم ریاکاری نیستم بازیگرم نیستم نقش عشق بازی کنم احسنت بشما که براحتی میتونی نقش بازی کنی عزیزززم