2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار باید کنم😑

برو دکتر زنان برات آزمایش مینویسه به احتمال زیاد عفونت داری لباس زیرتو زود به زود عوض کن و حتما با آب داغ و صابون بشور لباستو.خوردن و ضماد عسل و همینطور نشستن توی وان آب گرم و سرکه خیلی موثره.حالا بری دکتر خودش بهت میگه...

برو دکتر زنان برات آزمایش مینویسه به احتمال زیاد عفونت داری لباس زیرتو زود به زود عوض کن و حتما با آ ...

والا همش عوض میکنم تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم . دگ نمیدونم علتش چیه😖 مشکلی عفونتی ام ندارم ازمایش ادرار مینویسه من خودم کارشناس ازمایشگام از اون جهت مشکلی ندارم نمیدونم از چیه بخدا😖😖😖

والا همش عوض میکنم تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم . دگ نمیدونم علتش چیه😖 مشکلی عفونتی ام ندارم ازمای ...

اتفاقا نپوشیدن لباس زیر باعث حساسیت و عفونت میشه چرا نمیپوشی؟؟؟

والا همش عوض میکنم تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم . دگ نمیدونم علتش چیه😖 مشکلی عفونتی ام ندارم ازمای ...

نه.ربطی به ازمایش ادرار نداره.

عفونتی که مربوط به واژن است

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
پس ب چی ربط داره🤔 اونی ک شما میگی پاپ اسمیر دگ ک واس خانوماس اخه من دخترم😖

نه بابا.همون چون دختری نمیدونی چی به چیه

میگم مربوط به واژنه.اونم کلا ازمایش و اینا نداره.فقط دارو میده همین

پاپ اسمیر که کلا تست سرطانه.بالاخره ازمایشگاهم کخ خونده باشی باید یه چیرایی بدونی دیگه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر