2777
2789
عنوان

پودر ليدي ميل

87 بازدید | 12 پست

مامانا كسي بوده تو بارداريش پودر ليدي ميل خورده باشه و جواب گرفته باشه؟آخه ميگن فقط به بچه پف ميده نه وزن

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من خوردم

ولی هم کم خوردم هم یه روز درمیون دخترم۳۴۷۰گرم بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچها من ميتونم از الان ليدي ميل بخورم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

مک احتمول زایمان زودرسم ۳۰هفته م بخورم صررداره؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
من خوردم نه پف چیه آخه وزن بچه ام نسبت به خودم خوب بود

٣١هفتگي چند بود ني نيت موقع دنيا اومدن چقدر بود؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
من خوردم ولی هم کم خوردم هم یه روز درمیون دخترم۳۴۷۰گرم بود

يادتونه چقدر بود ٣١،٣٢ هفتگي؟؟بعد ميگن حساسيت مياره واسه بچه صحت نداره؟!!

مک احتمول زایمان زودرسم ۳۰هفته م بخورم صررداره؟

فكر نكنم مشكلي داشته باشه،چرا حالا زايمان زود رس؟

فكر نكنم مشكلي داشته باشه،چرا حالا زايمان زود رس؟

سرویکسم خیلی کوتاه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
دنیا اومد سه وصد بود ۳۱ هفته یادم‌نیست پسرم الان پنج سالشه🤦‍♀️

عزيييزم خدا حفظش كنه☺️