2777
2789
عنوان

Hiv

| مشاهده متن کامل بحث + 9052 بازدید | 115 پست
بله بپرسید، البته همه جا میگن بله استریل میکنیم، ولی خودتون نگاه کنید که حتما ست رو از لای پارچه یا ...

به نظرم اگ اینطور باشه همه الان باید دوراز جونشون ایدز گرفته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باکتری یا میکروب که تو هوای ازاد زنده بمونه کلا ویروس فقط تو محیط بدن یا مایع های بدن مطتونن زن ...

عزیزم من شاغل اموزشو پرورشم برامون دوره آشنایی باویروس ایدز گذاشتن ماهمونجا کلی سروصداکردیم که ای وای دندون پزشکیو... چکارکنیم گفتن اولا دستگاهی که ویروس ایدزو ازبین ببره حرارت خیلی بالایی داره و خریدنش ازنظرهزینه کارهیچ پزشکی نیس پس اگر جایی رفتین و مدعی شدن که مادستگاه استریل داریم و نشونتونم دادن اون دستگاه فقط جهت استریل وسایل دندونپزشکیه اما نه ازبین بردن ویروس ایدز ولی این خبرو بهتون بدم که این ویروس فقط ۲۴ ساعت میتونه درهوای ازاد دوام بیاره اون کسی کم شانسه که دقیقا قبل از۲۴ ساعت ازون وسایل استفاده کنه پس اگر تاتو شده یا سوزنو عوض نکردن وشخص قبل از۲۴ ساعت ازون سوزن استفاده کرده یا ازرنگی که استفاده شده خون وارد رنگ شده وتونسته مدتی ویروس زنده بمونه که احتمالش کمه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
به نظرم اگ اینطور باشه همه الان باید دوراز جونشون ایدز گرفته باشن

همه دندانپزشکی ها که نگفتم، ولی همیشه افراد بی وجدان در تمام اصناف هستند، دنداپزشکی و آرایشگاه جاهای حساسی هستند،  مثلا همین کاشت ناخن، اون وسایل به ناخن  و گوشت مالیده میشه ممکنه زخم ایجاد کنه، ممکنه در نفر بعدی هم زخم ایجاد کنه و ناقل هزار جور ویروس و آلودگی باشه، افراد زیادی کاشت ناخن انجام میدن و خدا رو شکر مبتلا نشدن، ولی احتمال انتقال آلودگی در این جاها زیاده

... و من به تو ایمان دارم...
همه دندانپزشکی ها که نگفتم، ولی همیشه افراد بی وجدان در تمام اصناف هستند، دنداپزشکی و آرایشگاه جاهای ...

پس بااین تفاسیر کلا ن باید ارایشگاه رفت نه باید دندونپزشکی رفت 😢😢😢

دندونپزشکی ک مطمعنا الوده ترین مکان ممکنه

بنظرت واقعا طریقه انتقالش مهم نیس؟یک نفر ک مظلوم واقع شده و تو دندونپزشکی و ارایشگاه گرفته بنظرت فرق ...

نه اصلا فرقی نداره.کسی که الان مریضه اصلا مهم نیست چجوری مریض شده.زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده یکی از نزدیک ترین ادما بهت مبتلا میشه میری میپرسی چجوری مبتلا شدی؟؟

نه اصلا فرقی نداره.کسی که الان مریضه اصلا مهم نیست چجوری مریض شده.زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده یک ...

بهرحال کنجکاوی میکنم ک بفهمم چجوری بهش منتقل شده شاید مستقیم نرم بهش بگم اماخب حتما یجوری میفهمم

اگه کسی نادومسته گرفته باشه قطعا حمایت عاطفی و پشتیبانیش میکنم درحد توانم اما اگه کسی بخاطر رابطه ناسالم و هوس و...گرفته باشه شاید نتونم از خانوادم طردش کنم اما قطعا دلمم براش نمیسوزه و میگم تاوان اشتباهش رو پس بده

اخه بنظر تو چرا باید یک عده بیگناه بخاطر یک فرد خطاکار الوده بشن و عذاب ببینن واقعا حقشونه؟