اگر خدایی نکردع نزدیکترین کستون که خیلی براتون عزیزه بصورت ناعدالانه مبتلا به این بیماری بشن چیکار میکنید این اتفاق برای من افتاده اصلا افسردگی شدید گرفتم چیکار کنم
خب شوهرشم قطعا گرفته دیگه.چه بد...اینجور گرفتن خیلی بیشتر زور داره
بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
بله بپرسید، البته همه جا میگن بله استریل میکنیم، ولی خودتون نگاه کنید که حتما ست رو از لای پارچه یا پکهای استریل خارج کنند، ممکنه اگه بپرسید خیلی تعجب کنند ولی باز هم تاکید کنید بگید که مثلا من میترسم یا از این چیزها
فقط میگم خدا لعنت کنه لعنت کنه لعنت کنه اون ارایشگر وکه واسه خاطر یک سوزن ناقابل وبی ارزش که اگه به خانمه میگفت خودش میخرید یه زندگی رو نابود کرد مگه قیمتش چقدر بود لعنتی
برای دوستانی که نمیدونن به خود ویروسش میگن hiv و به علایمی و بیماری که در نتیجه این ویروس ایجاد میشه aids گفته میشه.پس دوتا چیز جدا نیستن
بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘