اگر خدایی نکردع نزدیکترین کستون که خیلی براتون عزیزه بصورت ناعدالانه مبتلا به این بیماری بشن چیکار میکنید این اتفاق برای من افتاده اصلا افسردگی شدید گرفتم چیکار کنم
مزمعنید؟؟یخورده حرفتون بی اثاثه ویروس ایدز خیلی میروس شکننده ای هستش و تو دمای بالا سریع ازبین میره! ...
من حرف بی اثاثی نزدم ویروس ایدز ۲۴ ساعت بیرون درمجاورت هوا زندست بله درحرارت بالا ودستگاهای مجهز سریع ازبین میره ولی اگروسایل دندان پزشکی و... تو دستگاه های مجهز هرباراستریل نشن بطور مثال اول وقت کادر درمان وسایل رو داخل دستگاه ویروس زدایی کنن چقدر شانس داریم که مریض اچ ای وی وسط روز برای دندان مراجعه وبلافاصله نوبت نفربعدی (قربانی ) ویروس ایدز خواهد شدچراکه اولا درمجاورت هوا۲۴ ساعت نبود دوما هربار وسایل وارد د ستگاه باحرارت موردنظر نمیشن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
مزمعنید؟؟یخورده حرفتون بی اثاثه ویروس ایدز خیلی میروس شکننده ای هستش و تو دمای بالا سریع ازبین میره! ...
دیگه شانس افرادیه پشت اون مریض باشن البته انهاییکه ویروس شناخته شده دارن صدرصد با پزشک درمیان میگذارند خطر برای افرادیه کا ازوجود ویروس در بدنشان بی اطلاعندواین خطرناکه
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
دیگه شانس افرادیه پشت اون مریض باشن البته انهاییکه ویروس شناخته شده دارن صدرصد با پزشک درمیان میگذار ...
من از چندتا دکتر سوال کردم اینکه گفتن وسایل برای هرنفر اتوکلاو واستریل میشه... یعنی دروغ میگن؟! فک نمیکنم اینقدر کسی بی وجدان باشه همچین کاری کنه چون فقط خطر انتقال ایدز نیست هپاتیت بی وسی هم هست و خیلی بیماریای دیگه
هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
من از چندتا دکتر سوال کردم اینکه گفتن وسایل برای هرنفر اتوکلاو واستریل میشه... یعنی دروغ میگن؟! فک ن ...
من ازیه دکترپرسیدم گفتن صبحها استریل میشه البته چندسال پیش بود شاید تازگیا فرق کرده چی بگم
والا من دوتا دندونم داغون شده فردا میخاستم برم برای درست کردنش که پیام شما رو خوندم وخیلی ترسیدم&nbs ...
نترس عزیزم جای خوب برو واول تحقیق کن
چرا البته خداروشکر دندونام سالمن ولی مجبور باشم جای ارزون نمیرم که مراجعه کننده زیادداشته باشن و قبلش میپرسم درباره دستگاه استریل و نحوه هربار استفاده ازدستگاه