2777
2789
عنوان

وای چه اخلاق مزخرفیه دارم

379 بازدید | 38 پست

شایدم مزخرف نیس.ولی تایید نمخاما راهکارمیخام همراه دلسوزی لطفاااااا😖😖😖😕😕

برادرشوهرم زنگ زده شوهرم گفته بریم اراک خونه زندایی شوهرم.ینی مادرشوهرمومیبره چون زنش بچه کوچیک داره نمیاد مارومیبره.

نمدونم دلم نیس برم.اصا نمخام.یه دلمم میگه مگه چیه برو انقد بدخلق نباش.بهونه میارم پاگشانکردن.یا...بعد میگم امروز پنج شنبس.خب عصر چندجاخرید میخاسم برمبرا تولد شوهرمو سوپرایز چندروزدیگه.شب خونه مادرم.و....

حالا حس میکنم این بی برنامس ماروگفته بریم میدونی چون خودم کاردارما

شبم برم اونجا خونه زنداییش همش قلیونو اینا .بیشتردردم این قلیونسا.ولی چندوخ پیش پارک کاری ندلشم شوهرم چند پک زد.منکه ندیدم پشتم بش بود.چون مشاورم گفته

نیازمندیاریتون هستم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قراره بری اونجا خلق خودتو شوهرتو بگیری اون دو سه ساعتو زهر خودتون کنی نری بهتره یه بهونه بیار کاری نداره که 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اراک هواش خیلی افتضاحه ویروس جدید اومده از من میشنوی نیا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اراک هواش خیلی افتضاحه ویروس جدید اومده از من میشنوی نیا

چه ویروسی؟؟؟؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نثرت چه بامزه است انگار جلو روم نشستي داري باهام حرف ميزني😆😍

منم همین حسو داشتم، پاشو انداخته رو هم دستاشو میماله و حرف میزنه😂 چایش هم یخ کردو نمیخوره زودتر بره😂😂😂

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
سلام عزیزم بنظرم هرچی شوهرت گفت اونو انجام بده اگه دوس داره تو هم بهونه نیارو برو.چرا الکی اوقات تلخ ...

یه دلمم اینومیگه

که همش بهونه اوردم یازورکی رفتم دیگه شوهرم روم حساب بازنمکنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
منم همین حسو داشتم، پاشو انداخته رو هم دستاشو میماله و حرف میزنه😂 چایش هم یخ کردو نمیخوره زودتر بره ...

😁😁😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792