2777
2789
عنوان

دروغ

87 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ، اگه با یه پسری دوست بشین و روز اول بهتون بگه فوق لیسانسه و بعد از مدتی اتفاقی لو بره که لیسانسه و دانشجوی ارشد بوده ولی درسشو تموم نکرده رفتارتون با این آدم چیه ؟ در واقع بهتون دروغ گفته دیگه ، کات میکنید یا ادامه میدید ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کات چون دلیلی نداره الکی دروغ بگه ک 

وقتی فهمیدم که دروغ گفته خیلی عصبانی شدم و بهش گفتم دیگه دلیلی نمیبینم باهات ادامه بدم ، چون بهم دروغ گفتی ، 

گفت یعنی مدرک تحصیلی من انقدر برات مهمه ؟ گفتم نه صداقت تو برام مهم بود که اونم نداشتی ، گفتم تو سیکل باش ولی صداقت داشته باش و وجود داشته باش راستشو بگو ، اینکه بهم دروغ گفتی ناراحتم کرده و اعتمادم بهت سلب شده ،

در ضمن دوبار هم ازم پول قرض کرده

ادامه میدم.حتما کلاس گذاشته و با خودش گفته امروز فردا تموم میکنه

اگه پول قرض بگیره ازت و پس نده چیکار میکنی ؟

یه مدت بیکار بود و پول نداشت پاشو حتی از در خونه بزاره بیرون ، منم خر شدم دلم سوخت رو انسانسیت گفتم یه کم بهش پول قرض بدم ، حالا الان سرکار میره ، چندبار هم بهر روش اوردم که پولمو پس بده ولی اصلا انگار نهدانگار 

وقتی فهمیدم که دروغ گفته خیلی عصبانی شدم و بهش گفتم دیگه دلیلی نمیبینم باهات ادامه بدم ، چون بهم درو ...

بنظرمن ادمی اولای رابطه دروغ بگه بدرد نمیخوره چون همیشه بهت دروغ میگع و یه بهونه میاره.

اگه پول قرض بگیره ازت و پس نده چیکار میکنی ؟ یه مدت بیکار بود و پول نداشت پاشو حتی از در خونه بزاره ...

خب بهش بگو پول لازمی کم داری بهت پول بده.مثلا بگو دندونت درد میکنه ازش پولتو بگیر