سلام خانوما وقت بخیر من سوزش واژن دارم زخم هم دارن دو دوره دارو خوردم درست نشده هیچ سوزش زیاد شده یکی میگه برو عطاری یکی میگه برو یه دکتر دیگه دکتر خودمم گفت فریز کن از فریز میترسم موندم چیکار کنم؟
فریز نکن عزیزم بازم بر میگرده من دقیقا مششکل شمارو داشتم اول اینکه لباس زیرتو روزانه سه یا چهار بار عوض کن یا اگه میتونی نپوش رابطتتو قطع کن تا چند روز حین رابطه پماد تریامسینولون قارچیش رو بخر خیلیکم بزن روی ا ل ت همسرت واژنتو با صابون ساده شستشو بده در روز زیاد شلوار نپوش اگه میپوشی راحتی بپوش که تنگ نباشه و هر روز عوض کن به همسرت بگو قبل از رابطه خودششو بشوره و رابطه خشن نداشته باشید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رابطتتو کامل قطع کنی بعد از یکماه نهایت دو ماه زخم از بین میره زخم بخاطر رابطه بوجود میاد &nbs ...
رابطم الان یک ماهه قطعه عفونت والا من قبل عید رفتم چکاپ گفت عفونت خفیف داری با یکم زخم دارو داد چند وقت درست شد دوباره بعد عید برگشت بعد اون هی سوزش دارم
نه پماد و استفاده نکردم ولی عسل و استفاده کردم افاقه نکرد
بهتره بری پیش متخصص من زخم و عفونت داشتم یعنی واژنم بشدت بوی بد میداد دکتر گفت فریز ولی گوش نکردم رابطمو کم کردم حین رابطه پماد ضد قارچ میزدم عسل تزریق مییکردم با صابون شستشو میدادم لباس زیرمم تند تند عوض میکردم پنج سال بدون زخم بودم تا بعد از سقط ماه قبلم که زخم شد الان یکم سوزش دارم که بازم رعایت میکنم همین مسایلو ماله شما زیادی طولانی شده فریز بهترین راهه