2777
2789
عنوان

فقط اومدم بگم ....

124 بازدید | 17 پست

مامانایی که دختر دارین 

دخترتون رو راه دور شوهر ندین 

دخترهای گلی که مجردین راه دور شوهر نکنین 

سخته خیلییییییییییی سخته مخصوصا وقتی بچه دار میشین و همش دلتون میخواد یکی کنارتون باشه کمک حالتون باشه بی منت 

دلم برای مامانم تنگ شده 😭😭😭😭😭

ی تماس تصویری بگیر حله

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم

دخترمم همش تنهاس

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
حدود ۳۰۰ کیلومتر 

ما ۱۳۰۰ کیلومتر فاصله داریم. بعد ۴ سال نه من و نه مامانم عادت نکردیم.

خیلیییی سخته ولی خداروشکر که سایه شون بالای سرمونه و امید داریم که میتونیم ببینیمشون.

خیلی ها دیگه فرصت دیدن پدر و مادرشون رو ندارن

والا منم ک راه دور نیستم یکی نیس ی دیقه بچمو نگه داره

خانواده شوهرم اصلا اهل رفت و امد نیستن تمام هفته تنهام ما فقط اخر هفته ها جمعه میریم خونه مادرشوهرم و میایم همین هیچ تفریحی نداریم هیچکسی هم ندارم برم خونه اش 

هربار که عضوی از خانواده ام میان کلی خوشحال میشم وقت رفتن نمیتونم جلو اشکامو بگیرم عین بچه های کوچول ...

منم همینطوره

ولی تازگیا بابام بخاطر کارش اومده شهر مون خیلی خوشحالم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
خانواده شوهرم اصلا اهل رفت و امد نیستن تمام هفته تنهام ما فقط اخر هفته ها جمعه میریم خونه مادرشوهرم ...

ماهم جایی نداریم بریم