2777
2789

من زن زندگی هستم ولی نه این مدل 

خودم کار کردم خونه خریدم

سفر رفتم 

خوب زندگی کردم 

و منتظر نشدم همسرم بیاد این کارا رو برای من بکنه

ازش در حد همسر انتظار دارم نه اینکه هر کاری پدر و برادر و دوست پسر برام نکردن از ایشون انتظار داشته باشم

چون توی خونه ی پدرم زندگی مرفهی داشتم در مقابل مشکلات مالی صبور ترم و میدونم زندگی بالا پایین داره

اصرار ندارم برای هر مناسبت هزینه کنیم و هدف های طولانی مدت مالی در نظر میگیرم 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دیگه تقریباولی امروزصبح باخودم فکرمی کردم چرااول ازدواج رفتم توحیاط مادرشوهر(ساختمون جدا)خوردوخوراک مشترک بنده خداهاهم احترامم روداشتن 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

من زن زندگی بودم..وهستم البته..ازصفر شروع کردیم..درسمو خوندم زود استخدام شدم..پابپای همسرم تلاش کردم..خونه داریمم بد نیست بااینکه فرصت زیادی ندارم..اللن خداروشکر همه چی داریم..خونه ماشین پس انداز..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من زن زندگی هستم ولی نه این مدل  خودم کار کردم خونه خریدم سفر رفتم  خوب زندگی کردم  ...

توزن ایده آل منی😉😉😉

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

من زمانی ک ازدواج کردم تازه پیش دانشگاهیم تموم شده بود شوهرم تشویقم کرد برای کنکور . کنکور دادم قبول شدم رفتم دانشگا هم زمان کارم میکردم بعد دانشگام ی کار مرتبط با رشته تحصیلیم پیدا کردم . پا ب پای همسرم تو تمام فراز نشیبا بودم ٬ شده بود حتی یوقتایی شام نون شیر خوردیم ولی کسی خبردار نشد هیچوقت بی پولیاشو ب روش نیاوردم ازش توقع بیجا نداشتم همیشه بخاطر تلاشش واسه زندگیمون ازش تشکر کردم . از صفر شروع کردیم ی خونه اپارتمانی کوچیک خریدم بعد فروختیم ی خونه ویلایی بزرگ خریدیم ماشین خریدیم زمین ٬ مغازه .... پس اندازمون خوبه شکر خدا . تو این ۱۸ سال زندگی مشترک حتی یبارم دستمون جلو کسی دراز نکردیم . 

🥰🥰🥰🥰لطف داری

نه بخدا من خیلی دوس داشتم مثل شما باشم من 14سالگی ازدواج کردم واین بزرگترین اشتباه زندگیم بود من الان میفهمم کمبودای زندگیمو الان میفهمم که چه آرزوهایی داشتم و دارم و باید از همشون بگذرم من عاشق مستقل بودنم عاشق اینم تحصیلاتمو ببرم بالاو شاغل باشم  عاشق اینم به حودم برسم ولی شوهرم مخالف همه ایناس با این شوهر تا الان که درجا زدم باید ازاین به بعدشم اینجوری باشم خیلی وقته دارم بهش فک میکنم که میتونم از آرزوهام بگذرم یا نه

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
نه بخدا من خیلی دوس داشتم مثل شما باشم من 14سالگی ازدواج کردم واین بزرگترین اشتباه زندگیم بود من الا ...

هیشکی نباید از آرزوهاش بگذره

کتاب بخون

الان سایت هایی مثل فیدیبو کتاب رو با قیمت ارزون در اختیار همه قرار میدن

و کم‌کم مدل زندگی ات رو عوض کن

شما لزوما شاغل بودن یا مستقل بودن رو نمیخوای

بلکه شخصیت اون خانم شاغل مستقل رو دوست داری

و گرچه سخت تره ولی باور کن ممکنه با مطالعه و تلاش به اون شخصیت برسی

اون موقع هم تجربه زندگی مشترک داری و هم اعتماد به نفس زیاد 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

هیشکی نباید از آرزوهاش بگذره کتاب بخون الان سایت هایی مثل فیدیبو کتاب رو با قیمت ارزون در اختیار ه ...

ممنون از راهنماییت خیلی وقته دارم به طلاق فک میکنم ولی شوهرم خدایی اخلاقش خیلی خوبه از همه نظر قابل اعتمادو با جنمه وواقعا دوسم داره  بین دوراهی سختی گیر کردم نمیدونم

ممنون از راهنماییت خیلی وقته دارم به طلاق فک میکنم ولی شوهرم خدایی اخلاقش خیلی خوبه از همه نظر قابل ...

زندگی مشترک خیلی عزیزه

نباید به طلاق ساده فکر کرد