2777
2789
عنوان

ختم بسم الله

947 بازدید | 74 پست

سلام خانوما من ۵ روزه ختمو شروع کردم ولی الان یه جا خوندم سند نداره و معتبر نیست و اطمینان قلبیمو از دست دادم ولش کنم گناهی مرتکب میشم؟

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 

ببین به نظر من مهم نیست ختم چی برمیداری معم اینه باور داشته باشی اگه خوندی یه کسی هس جوابت بده ...من همین جا یه ختم هایی شنیدم که شاید خودمم باور نداشتم ولی نشونه هایی از حاجتم باهاشون دیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم.یعنی چی ک معتبرنیس؟مگه میشه اسم خدامعتبرنباشه؟

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
ببین به نظر من مهم نیست ختم چی برمیداری معم اینه باور داشته باشی اگه خوندی یه کسی هس جوابت بده ...من ...

اصلا باورام از بین داره میره هی میخونم و میگم خدا جوابمو میده ولی تهش به ترسی تو وجودمه که اگه نده چی؟

برای حاجتم یه صلوات بفرست و دعا کن 
عزیزم هیچ ذکری بدون اثر نیست وقتی نیت خالص باشه حتی یک صلوات هم تاثیر داره  شما به قلبت رجوع ک ...

کاملا موافقم با حرفت ...اسم خدا که اصلا بد نیست داری میگی بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم ..من هر وقت میگم حاجتمو میارم توی ذهنم ...خیلس آرامش بهم میده

اسم خداست..من با ی به نام خداهم آروم میشم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

شما داری اسم خدای مهربون رو صدا میزنی خودش برکت ورحمت 

ان شاءالله به سلامتی حاجت روا بشی 

گوشه موشه ها منم دعا کن ممنون

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
اصلا باورام از بین داره میره هی میخونم و میگم خدا جوابمو میده ولی تهش به ترسی تو وجودمه که اگه نده چ ...

چله زیارت عاشورا رو بخون چله حق شناس

اگ حاجتتو نگرفتی منو لهنت کن☺

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
اصلا باورام از بین داره میره هی میخونم و میگم خدا جوابمو میده ولی تهش به ترسی تو وجودمه که اگه نده چ ...

عزیزم بایدباایمان بری جلو.یعنی اگه سپردی بخدادیگه نگران هیچی نباش اگه ب صلاحت باشه مطمئن باش بهش میری اگه نرسیدی بدون حتمابصلاحت نبوده گلم

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم