سلام دوستان شوهرم از پریشب که پهلوش دردمیکرد رفتیم سونو گفت که ینگ کلیه داره،یکی میخواد دفع بشه چن تا هم توکلیشه،چیکارکنه زود دفع بشه؟؟خیلی درد داره،چن تا هم توکلیشه اونا چند روز طول میکشه دفع بشن،دکتریه شربت قوی داده خیلی کلافه ام...هرکسی اطلاعاتی داره بگه توروخدا ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دکتر به من گفت زمانیکه درد داری باید خوشحال باشی چون سنگ داره جابجا میشه و میخواد دفع بشه .میدونم الان همسرتون چه دردی رو می کشه فقط مایعات بخورم مثل هندوانه،خربزه ،عرق خارشتر ،دلستر بدون طعم،حتی دکتر برای من آبجو هم گفت بخورم اونقدر درد زیادی داشتم میخواستم زمین رو چنگ بزنم دکتر بهم ترامادول داده بود تا آروم بشم زمانیکه مسکن مصرف میکردم و آروم بودم پله ها رو با شتاب پایین پایین میومدم و طناب میزدم 5روز کشید تا سنگ دفع شد .قطره گیاهی سنگکل هم از داروخانه بگیر و داخل آب سی قطره بریز وبه همسرت بده.و نکته آخر یک طرف یکبار مصرف برای ادرار داشته باشن تا اگر سنگ دفع شد متوجه بشن وبعد سنگ رو برای اینکه بدونید از چه نوعی هست به آزمایشگاه ببرید تا دکتر بر اساس نوع سنگ رژیم غذایی مناسب بده.انشاءالله که زودتر سنگ شون دفع بشه چون میدونم چه عذابی میکشن.