2777
2789
عنوان

حالم خوش نی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 47 پست
خیلی شنیدم خدا تو اوج بیخیالی بهت بچه میده امانمیتونم بیخیال بشم هی میگم اگه بیخیال بشم دیر میشه دیگ ...

بی خیال که نمیشه شد میدونم ولی چند ماه به خودت استراحت بده مثل اوایل ازدواجت سعی کن از زندگیت لذت ببری از ارتباطت با همسرت، دو سه ماه کلا درمانو بیخیال شو و دوباره شروع کن ان شاالله که نتیجه میگیری

خدایا هزار بار شکرت

عزيزم من تو يكسال 50 ميليون خرج كردم اونم تو موقعي كه واقعا دستم تنگ بود، تازه فهميدم سر و كله اون كيست لعنتي دوباره پيدا شده و بازم از اول بايد شروع كنم با اين تفاوت كه ديگه نه پولي بهم مونده نه روحيه و توان جسمي، دو تيكه طلا هم بيشتر نمونده

خدايا بچه من و امثال من جاي كي رو تو اين دنيا تنگ ميكنه

خدايا شكرت🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزدلم خیلی ناراحت شدم من نصف کارای توروهم نکردم یعنی تاحددکتروداروهاتونذرونیازهامنم انجام دادم ...

😔😔😔

ایشالله عزیزم به حقه فاطمه زهرا جوابش مثبت میشه ومامان میشی و بچت سالمو صالح میادبغلت 

صدای منکه به گوش خدانمیرسه وباهام قهره 😔😔

اماایشالله که به حاجتت برسی عزیزم

بی خیال که نمیشه شد میدونم ولی چند ماه به خودت استراحت بده مثل اوایل ازدواجت سعی کن از زندگیت لذت بب ...

دقیقاسه ماه همین کاروکردم 

انقدداروخورده بودم که دیگ بدنم جواب نمیداددکترگفت سه ماه استراحت کن وبیخال شده بودم

😔😔😔 ایشالله عزیزم به حقه فاطمه زهرا جوابش مثبت میشه ومامان میشی و بچت سالمو صالح میادبغلت&nbs ...

مرسی عزیزم...اینطوری نگوعزیزم ایشالله توهم این ماه بارداری خودش میدونه چه وقت بده حتماتالان صلاح ندیده امامطمئن باش میده...

دقیقاسه ماه همین کاروکردم  انقدداروخورده بودم که دیگ بدنم جواب نمیداددکترگفت سه ماه استراحت کن ...

آره عزیزم منم چن ماه اصلانرفتم دکترودارونخوردم این ماه که رفتم خیلی خوب جواب داده وفولی هام بزرگ شدن باداروقبلباداروهم کوچیک بودن این ماه همه چی عالی بودوفولی هام شدن۲تا۲۳و۲۰ و۲۱ و...که دکترم گفت عالیه آی یوآی شدم۲مردادماه امروز۸روزه فقط دیگه اگه خدابخوادوبشه وگرنه دیگه ازلحاظ بدن من ونظردکترم همه چی خوبه فقط میمونه خواست خدااااا....یاخدااااابه همه منتظرایه نی نی سالم بده🙏🙏

آره عزیزم منم چن ماه اصلانرفتم دکترودارونخوردم این ماه که رفتم خیلی خوب جواب داده وفولی هام بزرگ شدن ...

خب خداروشکر ایشالله که میگیره

لتروزول خوردین؟

هاش سی جی ام زدین؟

عزیزم اینجا یه تاپیک بود که با طب سنتی باردار شده بود 

اون خانم مشکلشم همین تنبلی تخمدان بود که با یه پماد و چن تا قرص میگف تا دو ماه باردار شده اگه دوس داری تو اون تاپیک تگ کنم خودت بخونی 

ان شاءالله شماهم به خواستت میرسی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 
خودم ۲۱اماشوهرم ۱۰ازم بزرگتره بفکره اونم

منم۲۳سالمه عزیزم نگران نباش شوهرمنم ۲۷سالشه ایشالله خداخودش نمیزاره تواین وضعیت بمونی...واقعادرکت میکنم‌من اونقدری که دلم میخوادواسه خوشحال شدن شوهرم باردارباشم واسه بچه نمیخوام نکه نخوام امابیشتربه فکرخوشحالی شوهرمم اخه چیزی نمگه که من ناراحت نشم بیشترعصبی میشم توفکرمیرم 

منم۲۳سالمه عزیزم نگران نباش شوهرمنم ۲۷سالشه ایشالله خداخودش نمیزاره تواین وضعیت بمونی...واقعادرکت می ...

دقیقا منم همینطورم 😔😔😔

ایشالله ماه بعد دوتامونم باازمایش مثبت میایم تاپیک میزنیم😊😊