2777
2789
عنوان

حالم خوش نی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 47 پست

هیچ وقت هیچ چیزو ب زور از خدا نخایید نوه دایی بابام پدرو مادرش بچه دار نمیشدن اولین بچشون ب دنیا اومد ناقص یود یک سالکی مرد دومی ک دختر بود ی خرده بد نبود اوضاعش اما بنده خدا چشمش انحراف داشت سومی رو باردار شد این بچه طفل معصوم هیچی متوجه نمیشد فقط میخردو میخابید زبون بسته مادرش ۸سال فقط به این رسید میگفت بچمـباهاش حرف میزنی میفهمه در صورتی ک دکترا گفته بودن از لحاظ مغزی مشکل داره یعنی اون مادر تموم جونشو پای اون بچه گذاشت هشت سال کم نیستا ترو خشک کرد همیشه ب مادرم اینا میگم اگر یکی رو بشناسم ک بهشت میره اونه چون ب بچش حتی نمیگفت خسته شدم ازت خیلی صبور بود وقتیم مرد انقدر گریه کرد داغون شده بود البته قضاوت نمیکنم  شاید ب زور نخاسته بوده اما در کل چیزی رو ب زور از خدا نخاه اگر ب صلاحت باشه خودش بهت میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خانمی میگفت ختم جواد الائمه خییلی حاجت دهنده است امتحان کن ضرر نداره منم برات دعا میکنم البته اگه خدا قابل بدونه و قبول کنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
خدا حداقل بگو چیکاربایدبکنم تا بهم بچه بدی😢 تکلیفموروشن کن😢

عزیززززم درکت میکنم میدونم انتظارسخته ایشالله که این ماه بارداری... منم مثل شماانتظاربچه رومیکشم خسته شدم منم تنبلی دارم الان۷روزه آی وآی شدم خداکنه بگیره ...مگه شمامشکلت چیه عزیزم؟؟

عزیزم غصه نخور غم فقط تورو کند میکنه واسه رسیدن ب چیزی که میخای اصلنم زندگی خودتو با زندگی بقیه مقای ...

تنبلی تخمدان دارم امروز با چندتا ازمایش موتور ترکردن و کلی دارو گرفتم

آخی شماهم مثل من تنبلی داری واقعاچیزی بدیه من دوساله منتظرم واین دومین آی یوآیم هست..شماچی ؟چن وقته اقدام کردی؟؟فولی هات چه سایزی ان؟؟

عزیزم میفهممت چون خودم طعم تلخ انتظارو چشیدم منم مثل تو دلم برای شوهرم بیشتر می سوخت تا خودم مطمئن باش خدا به موقعش بهت بچه هم میده فقط و فقط بی خیال باش بهش فکر نکن میدونم خیلی سخته ولی باور کن من بعد از یه سقط و یه حاملگی خارج رحمی به خودم اومدم دیدم روز و شب خودمو سیاه کردم برای چی؟ گفتم خدایا اصلا دیگه نمیخوام به بچه فکر کنم آرامشمو بهم برگردون درست  وقتی فکرم کمتر درگیرش شد و اعصابم یه کم آروم شد در اوج ناباوری خدا بهمون بچه داد بدون هیچ دارویی درصورتی که دوبار قبلشو با کلومیفن باردار شده بودم.

خدایا هزار بار شکرت

بخدا منم از تنبلی تخمدان خیلی نا امید بودم 

ولی همین غم و استرس باعث میشه نشه حتی اگه نداشتی تنبلی

اول از همه لاغر کن خودتو حتما نتیجه میگیری اگه شکم داری که به احتمال زیاد داری ابش کن بره همون باعث تنبلیه 

وررش کن بزار تخندانات فعال بشن الان تنبلن چون تحرکی که بایدو نداشتی چربی دور تخنداناته پس اب کن شکمتو 

دور شکر و غذاهای فراوری شدرو خط بکش تا میتونی گرمی بخور که عالیه برات

نگران هیچیم نباش خدا میخاد امتحانت کنه ببینه امادگی مادر شدنو داری یا نه چون مادر بشی باید از جونتم بگذری یه وزن کم کردن و تغیر سبک زندگی ک جیزی نیست پس ثابت کن 

عزیزم میفهممت چون خودم طعم تلخ انتظارو چشیدم منم مثل تو دلم برای شوهرم بیشتر می سوخت تا خودم مطمئن ب ...

خیلی شنیدم خدا تو اوج بیخیالی بهت بچه میده امانمیتونم بیخیال بشم هی میگم اگه بیخیال بشم دیر میشه دیگ کلا نمیشه

توامضام هست عزیزم فولی هام سایزشون با دارو خوبه اماازادنمیشن

آخی عزیزدلم خیلی ناراحت شدم من نصف کارای توروهم نکردم یعنی تاحددکتروداروهاتونذرونیازهامنم انجام دادم امابقیش نه وخسته شدم تودیگه بخداکوه بودی تقریبااقداممون اندازه ی همدیگه س...ایشالله که به حق دستای کوچولوی علی اصغرتاقبل ماه محرم باردارباشی...برای منم دعاکن که آی یوآیم بگیره توروخدا...منم خیلی هزینه دکترکردم دارم کلافه میشم دل تودلم نیس ببینم جواب داده یانه...خب اگه سایز فولیهات خوبه که بایدباآمپول آزادبشه چرانشه...