2777
2789
عنوان

مارک یخچال ؟؟؟

143 بازدید | 19 پست

دوستان خواهرم میخواد یخچال مارک ایرانی خوب بخره بین هیمالیا وامرسان وسینجر کدوم بهتره؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

بستگی به مدلش داره برا من امرسان ولی این مدلش موتورش المان و خیلی تعریفشو شنیدم

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امرسان دو قلوشو دیده هفت میلیون 

چ خوببب!!!

ما دوماه پیش امرسان از این فریزر پایین بالا یخجالا خریدیم ۶ ! دوقلوش ۷ خیلی خوبه ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

برا من از اون مدل پهن هاشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

عزیزم تو که داری تهویش خوبه؟؟؟

امروز امین حضور بودم پره از یخچال ایرانی  اول از اینترنت کمک بگیره مثلا از دیجی کالا بعد یه س ...

اره قیمتارو از تو دیجی کالا دیده ولی چون مارک خارجی سر به فلک میزنه میخواد ایرانی بخره 

اره قیمتارو از تو دیجی کالا دیده ولی چون مارک خارجی سر به فلک میزنه میخواد ایرانی بخره 

هیمالیا معمولیه 

امرسان بهتره 

برن نظرسنجی دیجی کالا بخونن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود