2777
2789
عنوان

دلم‌خیلی گرفته

127 بازدید | 11 پست

دیشب باشوهرم‌بحثم شد صبح زود از خونهوزد بیرون رفت سر کار هنوز برنگشته زنگش زدم گفتم‌بیا خونه گفت کار دارم‌نمیام‌من تازه بچه‌دار‌شدم بچم زیاد اروم‌نیس‌همش‌بی قراری میکنه خونریزی خودم خیلی زیاده همشواحساس منگی‌و گیجی میکنم اخه بعضی مردا چرا انقدر بی‌انصافن

یارب نظر تو برنگردد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد روزای بعد زایمانم افتادم 

چرا این‌مشکل واسه اکثر ادما پیش میاد 

عوض درک بدتر سربه سر ادم میزارن که اصلا خدارو خوش نمیاد 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

ناراحت شدم برات . یکی مثل من از تنهایی میناله 

یکی مثل تو.

چی بگم والا از طرفی تو نیازت زیاده الان به محبت و حمایت .

از طرفی مردا هم اگه مدلشون اینجوری باشه نمیشه سرب سرشون گذاشت فقط باید باهاشون راه اومد.

نمیدونم والا چ حکمتیه. 

من دیدم یا طرف باید از خانوادش یاد گرفته باشه زن دوست باشه یا فایده نداره.

یا اینکه خانمش قلقل شوهرش رو بلد باشه.

من خودم نمیدونم بعضی از زنها چطوری شوهرا رو موم دستشون میکنن. دیدم که میگم

اشکال نداره ،خانوما بعد زایمان خیلی حساس میشن ،مردام خل و چلن هیچ وقت درک ندارن که شرایط روحی زن مساعد نیس همیشه ظاهر و می بینن میگن خب دیگه همه چی خوبه اوکیه مثل قبله،خودش اروم میشه برمی گرده تو بفکر خودت و نی نی باش

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤