2789

من بلد نیستم اومدم یاد بگیرم

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

پیاز داغ کن نزار خیلی طلایی بشه یکم سبک بشه کافیه اگه سیر دوست داری یکم رنده کن یه سر تفت بده یه کم رب هم سر تفت بده و بعدم عدس و اب قشنگ لعاب میندازه میتونی سیب زمینی هم نگینی خورد کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول پیاز داغ میکنی گوشت چرخ کرده اگ خاستی میریزی تفت میدی نخاستی ام ک هیچ

بعد عدسو میشوری میریزی رب و ادویه و نمک میزنی و اب میریزی میزاری تا بپزه وقتی دیدی دیگه داره کم کم جا میفته سیب زمینی نگینی میکنی و بهش اضافه میکنی و میزاری تا جا بیفته

پیاز رونگینی خورد می‌کنی با روغن و نمک و فلفل و زردچوبه تفت میدی یک دونه عصاره گوشت یا مرغ بهش میزنی بعد عدسهارواضافه می‌کنی و آب میریزی و درنهایت  سیب زمینی نگینی شده رواضافه می‌کنی و قبل از خاموش کردن آب لیمو اضافه میکنی و تمام 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سیب زمینی  و بنظرم درسته بنداز توش یه رب نیم ساعت آخر در بیار بکوب دوباره اضافه کنه. خیلی خوشمزه میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀