2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

60 بازدید | 9 پست

من یه سال دارم رشته فلسفه و حکمت دانشگاه دولتی میخونم زمانی ک انتخاب رشته میکردم بخاطر شرایط مالی فقط میخاستم دولتی تو شهرم قبول بشم ولی الان خیلی بی انگیزه شدم چون رشتم بازار کار نداره یک سال خوندم اگه بخام انصراف بدم باید هزینه پرداخت کنم ک نمیتونم تازه حتی انصراف بدم همش باید تو خونه باشم کنکورم نمیتونم دوباره بدم خیلی ناراحتم ازین بابت حتی نمتونم به خانوادمم بگم خیلی خسته شدم خیلی خیلی راجب ای رشته با دیگرون حرف زدم همه ناامید میکنن 

ادامَش بده هر رشته ای ادامش بدی خیلیم خوبه و بدرد میخوره راجب رشتتم از دیگران هی مشاوره نگیر ک ناامید شی 

بفکر ادامه رشتت باش

افڪــارت را زیبــا  کن ... زندگـــے به اندازہ فڪــرهاۍ تو زیبــــا می‌شود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه گلم كي رو شما ديدي تو رشته ي مورد علاقش درس بخونه تازه با اين شرايط كار و اجتماع و هزينه دانشگاه ها هر كي درس ميخونه وسطاش دلسرد ميشه علاقه داشته باشنم تازه بيشتر دلسرد ميشن كه چرا رشته شون جاي پيشرفت نداره 

چرا دوباره نمیتونی کنکور بدی؟ انصراف بدی چون دو ترمه که شروع کردی فک نکنم هزینش زیاد باشه... فلسفه ...

چون کنکور نظام جدید اومده و من کتابشو ندارم بعد تو خونه همش کار میکنم نمتونم بخونم هزینشم زیاد میشه هر ترمش یکونیم

ادامه بده بعدا هر درسي بخوني ميتوني واحداً روتتبيق بزني به چي علاقه داري همين حالا با چند واحد عربي ...

تطبیق دادن چه طوریه بعد ما ادبیات عرب داریم و فلسفه اسلامی و غرب منطق اینجور چیزا